Τέρενς Κουίκ: Στο κόμμα μας υπάρχουν Δούρειοι Ιπποι

Σκληρή γλώσσα κατά πάντων από τον Τέρενς Κουίκ στο συνέδριο των ΑΝΕΛΛ: Μίλησε για Δούρειους Ίππους και καρκινώματα εντός του κόμματος ενώ τα έβαλε και με το Facebook

terens-kouik-sto-komma-mas-uparxoun-doureioi-ippoi
SHARE THIS
0
SHARES

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος, κατά στελεχών του που χρησιμοποιούν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να επιτίθενται σε άλλα στελέχη.

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «το facebook ήταν το πλεονέκτημά μας, και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας» και πρότεινε να διαγράφεται όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές για να επιτεθεί σε συναδέλφους του. Επίσης εκτίμησε: «Τα δημοσκοπικά ευρήματα που μας πλασάρουν, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας

Ανέφερε ακόμη: «Δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας όσοι στις δημοτικές εκλογές μας τορπίλισαν και μας υπονόμευσαν». Ζήτησε διόρθωση οργανωτικών ατελειών και είπε: «Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν. Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας». Τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των θυρών του κόμματος στην κοινωνία «για να φτιάξουμε ισχυρά ψηφοδέλτια, και όχι ψηφοδέλτια ευκαιρίας» -όπως είπε- και τέλος, κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει και να «δικαιολογήσει όλα τα "ναι" που έχει πει».

Ο κ. Κουίκ έκανε σαφές: Δεν ψηφίζουμε κανέναν για ΠτΔ, γιατί θέλουμε εκλογές

Ο κ. Κουίκ έκανε σαφές: «Δεν ψηφίζουμε κανέναν για ΠτΔ, γιατί θέλουμε εκλογές [...]. Πήραμε ομόφωνη απόφαση στην ΚΟ κι όταν ο Καμμένος είπε όποιος διαφωνεί και θέλει να φύγει, κανένας δεν έφυγε».

Το Συνέδριο έχει και τα απρόοπτα του, αφού νωρίτερα κάποια αυτοκίνητα συνέδρων «έκλεισαν» κλούβα της αστυνομίας, η οποία παρίστατο στο ΣΕΦ, διότι εκείνη την ώρα γίνονταν ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, δίπλα ακριβώς από τον χώρο διεξαγωγής των εργασιών. Το προεδρείο καλούσε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μετακινήσουν τα οχήματά τους, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Δαμαβολίτης, ο οποίος είπε ότι ενώ αρχικά νόμιζε ότι βρισκόταν στην Ευρώπη, «μετά από αυτό που άκουσα, κατάλαβα ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook