Θ. Μωραϊτης: Στηρίζουμε τη χώρα, όχι τον Τσίπρα

«Στηρίζουμε τη διαπραγμάτευση γιατί στηρίζουμε τη χώρα, όχι τον Τσίπρα ή τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Θάνος Μωραΐτης.

th-mwraitis-stirizoume-ti-xwra-oxi-ton-tsipra
SHARE THIS
0
SHARES

O πρώην βουλευτής και στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Θάνος Μωραΐτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι, υπερασπίστηκε  τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου του Κινήματος Γ. Παπανδρέου σημειώνοντας ότι: «Εμείς βάλαμε πλάτη 5 χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ήταν μαζί στην πλατεία μουντζώνοντας τη Βουλή.  Στηρίζουμε τη διαπραγμάτευση γιατί στηρίζουμε τη χώρα, όχι τον Τσίπρα ή τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Οχι στη ρήξη

Υπογράμμισε ότι «δεν έχει η κυβέρνηση νομιμοποίηση για ρήξη. Πρέπει να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση και να επέλθει συμφωνία. Η πραγματική οικονομία καταρρέει καθημερινά». Εξέφρασε τον φόβο ότι η κυβέρνηση έχει απομονώσει τη χώρα με τη στάση της. «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς συμμαχίες. Και εμείς θέλουμε μια διαφορετική πολιτική αλλά η κυβέρνηση πρέπει να προασπίσει το εθνικό συμφέρον και την συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη μέσα σε αυτό το συντηρητικό, εκβιαστικό περιβάλλον», σημείωσε.

Τέλος για την συνάντηση Παπανδρέου – Τσίπρα επιτέθηκε στα σχόλια κύκλων του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας: «Ακούσαμε για μια ακόμη φορά θεωρίες συνωμοσίας.  Ήταν μια συνάντηση πολιτικών αρχηγών έτσι όπως πρέπει να γίνονται γιατί θυμίζω ότι περάσαμε μια περίοδο όπου ήταν η είδηση της χρονιάς να συζητούν μεταξύ τους οι αρχηγοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook