Με μόλις τρεις λέξεις απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε εάν μπορεί να υπήρξε κάποια δική του πρόταση προς τον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός το 2019.
"Θα αστειεύεστε, βέβαια" είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε σήμερα το απόγευμα συνέντευξη στην ΕΡΤ.
Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς του είπε "λέω αυτό που διάβασα", ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε: "δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω".
Υπενθυμίζεται ότι τα περί πρότασης υπουργοποίησης του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προήλθαν από τα όσα είχε δηλώσει ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη.
Στη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στην εδημερίδα Documento, είπε ότι ο Αντώνης Διαματάρης, που το 2019 ήταν υφυπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μεσολάβησε και πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη χαρτοφυλάκιο, μία πρόταση την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε (διαβάστε περισσότερα εδώ).
Τον κ. Καπνισάκη διέψευσε τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης όσο και ο πρώην υπουργός, Αντώνης Διαματάρης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr