X

Θεατρική βραδιά για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Η παράσταση που παρακολούθησε [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από την παράσταση στο instagram

Γράφει: TheToc team

Στην επίσημη πρεμιέρα του έργου "Η μητέρα του σκύλου", του Παύλου Μάτεσι, που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ με πρωταγωνίστρια την Υρώ Μανέ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από την παράσταση, στο instagram, συγχαίροντας όλους τους συντελεστές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram:

Απόψε είχα την ευκαιρία να "ταξιδέψω" στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας, με αφετηρία την Κατοχή, μέσα από το εμβληματικό έργο του Παύλου Μάτεσι "Η Μητέρα του Σκύλου", σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πλαισίωσε μουσικά την παράσταση με τον δικό του, αξεπέραστο τρόπο, ενώ η Υρώ Μανέ μας μετέφερε στη ζωή της ηρωίδας - στα μπουλούκια και τις επιθεωρήσεις της εποχής - χαρίζοντας μια συγκλονιστική ερμηνεία, γεμάτη ευαισθησία και δύναμη. Τους ευχαριστούμε όλους για την υπέροχη και βαθιά ανθρώπινη βραδιά.