Θεοδωράκης: Ο υπουργός δικαιοσύνης θα βρει χειροκροτητές στους φασίστες

«Ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου» λέει για τον υπουργό Δικαιοσύνης ο Σταύρος Θεοδωράκης

theodwrakis-o-upourgos-dikaiosunis-tha-brei-xeirokrotites-stous-fasistes
SHARE THIS
0
SHARES

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο και τις τελευταίες τοποθετήσεις του σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και τις απειλές περί κατασχέσεων εμφανίστηκε την Πέμπτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.      

Ο κ.Θεοδωράκης αφού παρατήρησε ότι ο κ. Παρασκευόπουλος είναι 45 ημέρες υπουργός και στις δύο τελευταίες ημέρες έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις μόνο και μόνο για να πει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα πρόσθεσε «Δεν μπορώ να ξέρω πώς ένας Γερμανοτραφής νομικός όπως ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου»

Σχολιάζοντας τις διαρροές όπως είπε από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το ινστιτούτο Γκέτε σημείωσε : «φαντάζομαι ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης ξέρει τι είναι αυτό το Ινστιτούτο και τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι διαρροές είναι ντροπή. Ο κύριος Παρασκευόπουλος θα βρει χειροκροτητές μέσα στους φασίστες και όχι στον ελληνικό λαό». 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας την Τετάρτη στην ΚΟ τόνισε ότι κάποιοι στήνουν σκηνικό έντασης με τη Γερμανία και ονειρεύονται εκλογές με εθνικά εμβατήρια.

Διαβάστε εδω  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook