Θεοδωράκης στο συνέδριο της ΝΔ : Θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απευθυνόμενος στον προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε «είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρετε να συναντηθούμε».

theodwrakis-sto-sunedrio-tis-nd--tha-ta-kataferete-kai-tha-sunantithoume
|
SHARE THIS
0
SHARES

Να απαλλαχθεί η ΝΔ από τις πελατειακές σχέσεις και τον κρατισμό του παρελθόντος κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απευθυνόμενος στον προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε «είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρετε να συναντηθούμε» και πρόσθεσε «το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. Έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματο σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει τα σχέδια σας να γίνουν πράξη».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση  στην συγκυβέρνηση, τονίζοντας πως: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην wall Street». 

Ωστόσο σημείωσε ότι «η νίκη δεν θα επιτευχθεί με ευχολόγια και λαϊκισμούς. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις διεργασίες στην  κεντροαριστέρα και στην δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα τονίζοντας «Εμείς στο ποτάμι πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε το Κίνημα Αλλαγής. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συναινέσεις. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι εδώ που έχει φτάσει η πατρίδα οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων». 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook