
"Πυρά" κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα που έβγαλε η συνεδρίαση, με τον Στέφανο Κασσελάκη να μετρά μία μεγάλη ήττα μην ελέγχοντας την ΚΟ, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τα στελέχη και δεν τα σέβεται από την πρώτη ημέρα.
"Δεν μπορεί να φταίνε όλοι. Για πρώτη φορά πρόεδος αντί να αγκαλιάζει στα στελέχη του, βάλλει εναντίον τους", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Και συνέχισε, δηλώνοντας: "Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι αποτελεσματικός, το ζήτημα της ηγεσίας έχει ανοίξει και από τον ίδιο, θα το δούμε αναλυτικά στα όργανα, με τις ενέργειές του αποδεικνύει ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχθηκε".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr