
Eπίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του βουλευτή B' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Οι δράστες πέταξαν μπογιές και τρικάκια, στην είσοδο του γραφείου του βουλευτή, στην οδό Μοναστηρίου.
![Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου [εικόνες-βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fa/fa9031434525451b888948b3ae685e8e.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Όπως αναφέρει το grtimes, οι άγνωστοι αφού πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου, αποχώρησαν.
Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση σε πολιτικό γραφείο που πραγματοποιούν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος κάνει απεργία πείνας με αίτημα την μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού σε αυτές του Κορυδαλλού.
Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξετάζει κάμερες ασφαλείας για υλικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ατόμων.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και grtimes.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr