Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης στηρίζει Γιώργο Ορφανό για δήμαρχο

«Εύχομαι στον κ. Ορφανό να είναι αυτός ο οποίος θα τα προχωρήσει και να βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτή τη δημαρχία”

thessaloniki-o-mpoutaris-stirizei-giwrgo-orfano-gia-dimarxo
SHARE THIS
0
SHARES

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ καλό κλίμα, μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε στον Γιώργο Ορφανό, να είναι αυτός που θα αναλάβει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

«Συζητήσαμε για κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να κρατηθούν για την επόμενη δημαρχία, όπως οι κοινωνικές δομές, εκδηλώσεις όπως το Europride και έργα τα οποία είναι οραματισμοί δικοί μας και είναι σε φάση προσχεδίου», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Εύχομαι στον κ. Ορφανό να είναι αυτός που θα αναλάβει και να είναι αυτός ο οποίος θα τα προχωρήσει και να βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτή τη δημαρχία”, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Μπουτάρης.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε «η δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος  της Θεσσαλονίκης έχει έδρα τις Βρυξέλλες και αποκτά μία διεθνή οντότητα. Η Γενική Συνέλευση έχει διεθνείς προσωπικότητες».

Από πλευράς του ο κ. Γιώργος Ορφανός έκανε λόγο για μία εθιμοτυπική η οποία εξελίχθηκε σε μία συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το δήμο Θεσσαλονίκης. «Πράγματα τα οποία η διοίκηση Μπουτάρη τα έχει σε εξέλιξη, εκείνα που τα σχεδιάζει, αλλά και τι επόμενες κινήσεις της», πρόσθεσε.

«Συμφωνήσαμε ότι ένας κατάλογος με όλες τις δράσεις και το στάδιο που βρίσκονται θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος και για εμάς που ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Καταλήξαμε ότι οι δυσχέρειες που έχει ο Κλεισθένης μπορούν να λυθούν με μεγάλες συνεργασίες και αποφάσεις. Να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθούν την πόλη και δίνουν λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα. Σε αυτή την πορεία εγώ είμαι θετικός”, ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.

 

Πηγη: thessnews.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook