Τι (δεν) γνώριζε ο Πάνος Καμμένος για τον Δ.Καμμένο

Ο παραιτηθείς- αποπεμθείς σε χρόνο ρεκόρ υπουργός Δημήτρης Καμμένος εξακολουθεί να εκθέτει πολλαπλώς την κυβέρνηση και τους ΑΝ.ΕΛ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τι (δεν) γνώριζε ο Πάνος Καμμένος για τον Δ.Καμμένο

Ο παραιτηθείς- αποπεμθείς σε χρόνο ρεκόρ υπουργός Δημήτρης Καμμένος εξακολουθεί να εκθέτει πολλαπλώς την κυβέρνηση και τους ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο να δηλώνει «άγνοια» για τα ρατσιστικά tweet του βουλευτή του.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε όλα αυτά τα tweet και τις αναρτήσεις δείγματα ρατσισμού και αντισημιτισμού του βουλευτή του διαφορετικά υποστήριξε « δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν».

Η άγνοια του προέδρου Πάνου Καμμένου δεν εξηγείται εύκολα με δεδομένο ότι όταν σε πρώτη φάση τον Ιούνιο είχε προκληθεί σάλος από την επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή του στο facebook η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη να βγάλει «καταδικαστική» ανακοίνωση. Και μάλιστα μετά από σχετική έκκληση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Στις 24 Ιουνίου η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του 'Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια.Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Τότε ο Δημήτρης Καμμένος είχε κινηθεί στο προάυλιο της Βουλής εναντίον της ,την είχε αρπάξει από το πέτο και την είχε απειλήσει να μην ξανασχοληθεί μαζί του.

Ο άγριος καυγάς δυο στελεχών στο προαύλιο της Βουλής παρουσία μαρτύρων που έκανε το γύρο του διαδικτύου δεν είναι κάτι που μπορεί να διαφύγει της προσοχής ενός προέδρου ο οποίος μάλιστα είναι και έξπερ των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ρεπορτάζ του thetoc.gr στις 24 Ιουνίου του 2015 έγραφε

'Αγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή.

Ο βουλευτής κινήθηκε απειλητικά επιτέθηκε φραστικά και άρπαξε από το πέτο την κ.Χρυσοβελώνη διότι η τελευταία καταδίκασε με ανακοίνωση την άθλια ανάρτηση του στο Facebook με φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή.

Ο κ. Καμμένος την πλησίασε και σε έντονο ύφος της ζήτησε το λόγο και άρχισε να την κατηγορεί για την πρωτοβουλία της.

Καμμένος σε Χρυσοβελώνη :Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου

«Τι ήταν αυτό που έγραψες; Νομίζεις ότι εκφράζεις το κόμμα με όλα αυτά; Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου » φέρεται να της είπε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο γραφείο του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου εργάζεται η κόρη της.

Και συνέχισε αρπάζοντας την από το πέτο « μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις το όνομά μου μέσα».

Η κ . Χρυσοβελώνη θορυβημένη από την επίθεση κάλεσε τον βουλευτή να επιδείξει ψυχραιμία ενώ τον απείλησε βγάζοντας το κινητό της ότι θα ειδοποιήσει τον Φρούραρχο για τα περαιτέρω.

Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

H Χρυσοβελώνη μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους όχι μόνο επιβεβαίωσε το επεισόδιο αλλά αποκάλυψε ότι ο βουλευτής την έπιασε από το πέτο.

Είπε ότι την περίμενε έξω από το Κοινοβούλιο και της επιτέθηκε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δηλαδή ότι είχε συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο του κόμματος για την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ αποκάλυψε επίσης ότι της είπε «Άντε από εδώ κοριτσάκι μου που σε έχουμε και σε ταίζουμε. Δεν θα ξαναβάλεις το όνομα μου σε ανακοίνωση σου» ενώ τον καλούσε να λυθεί η παρεξήγηση στα γραφεία και όχι σε κοινή θέα.

Μύλος και σήμερα στους ΑΝ.ΕΛ για τον Δ.Καμμένο

Η κ. Χρυσοβελώνη έθεσε σήμερα ευθέως θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ... ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκαϊ.

Η Ξουλίδου καρφώνει: 'Ολοι ξέραμε τις αναρτήσεις του

Η πικραμένη για τους δικούς της λόγους πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, έφερε πως όλοι στο κόμμα γνώριζαν τι έγραφε ο Δ.Καμμένος στα social media.

«Ηταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο ''Πόρτα-Πόρτα''. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος» είπε η κ. Ξουλίδου.

Κόλλια Τσαρουχά: Ο Δ. Καμμένος θα λείψει από την κυβέρνηση

Την ίδια ώρα πάντως η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκτίμησε ότι ο Δ. Καμμένος «θα λείψει από την κυβέρνηση» ενώ επιχείρησε να τον δικαιολογήσει με ένα πολύ περίεργο επιχείρημα ότι δηλ... μπορεί να έχει αλλάξει άποψη

« Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά επειδή εκφραζόμαστε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά όταν κάποιος με κάποιους συνεργάτες εκφράζει πριν από χρόνια, κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει αλλάξει άποψη ή ότι αυτό που έχει εκφραστεί θα τον ακολουθεί και σε μια άσκηση κάποιας εξουσίας» είπε η υφυπουργός. Ενώ ενέταξε την υπόθεση σε μια προσπάθεια να απαξιωθούν οι ΑΝΕΛ, ώστε να αλλάξει ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝ.ΕΛ σε ΝΔ: δεν δικαιούστε να ομιλείτε

Από την θέση του απολογούμενου για την υπόθεση του Δ.Καμμένου το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ανακοίνωσή του πέρασε στην θέση του επιτιθέμενου επικρίνοντας τη ΝΔ ότι δεν δικαιούται να ομιλεί.

Η ανακοίνωση

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα Πολιτών το οποίο:

Αποδέχεται και υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα κάθε συμπολίτη και συνανθρώπου.

Απορρίπτει τα ρατσιστικά στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, καθώς και κάθε διαίρεση ή διαχωρισμό που προκύπτουν από αυτά.

Πιστεύει στην ελεύθερη βούληση και στις επιλογές του ατόμου και των ομάδων, με δεδομένο ότι αποδίδεται την ίδια στιγμή ο αναγκαίος σεβασμός στην κυρίαρχη δημοκρατική βούληση και τις επιλογές του συνόλου, στο Σύνταγμα, στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και στις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του Έθνους και του λαού μας που αποτελούν θεμέλιο ενός ισχυρού τμήματος της συλλογικής συνείδησης, σκέψης και συμπεριφοράς.

Δεν αφήνουμε κανένα ίχνος να σκιάσει το δημοκρατικό χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία μας και γι’ αυτό το λόγο χθες δείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά στις αποφάσεις μέχρι να ακολουθήσουν οριστικά συμπεράσματα στην υπόθεση που προέκυψε αναφορικά με λογαριασμό βουλευτή μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ότι με αφορά ως γραμματέα, δύο στις τρεις -συνολικά- περιπτώσεις για τις οποίες έχω απευθυνθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος αφορούν σε παραπτώματα μελών εμπεριέχοντα στοιχεία ρατσισμού και αντισημιτισμού και πάνω σε τέτοια θέματα είμαι άτεγκτος.

Πέραν των παραπάνω, στηλιτεύουμε την εσπευσμένη ανάμιξη διαφόρων «προθύμων» στον πολιτικό θόρυβο ο οποίος δημιουργήθηκε χθες.

Πρώτη απ’ όλους δεν δικαιούται να ομιλεί η Νέα Δημοκρατία εφόσον έχει στις τάξεις της, σε ρόλους μάλιστα δελφίνων, βαρόνων και βαρονέτων, στελέχη τα οποία:

- Είχαν διατελέσει επικεφαλής φιλοχουντικών μορφωμάτων ή ακροδεξιών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών κομμάτων, είχαν αποτελέσει πολιτικά τέκνα του γνωστού Ζαν Μαρί Λεπέν και είχαν ασκήσει «δεξιό -κατά την έκφραση των ιδίων-ακτιβισμό» κραδαίνοντας φονικά όπλα.

- Έχουν αρνηθεί δημοσίως, χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που επικαλείται και η Χρυσή Αυγή, τη μεγάλη ιστορική αλήθεια της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο βωμό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

- Έχουν ζητήσει να βαφτούν με αίμα τα σύνορά μας για να δοθεί λύση στο Μεταναστευτικό.

- Έχουν προσάψει στην Χρυσή Αυγή μονάχα το αδίκημα της «αντιποίησης αρχής» και «το πολύ καμιά σφαλιάρα σε μετανάστη» για να ‘χει να λέει η «προοδευτικιά δημοσιογραφία».

Αναθεώρηση της στάσης τους όμως πρέπει να επιδείξουν και άλλα κόμματα και δυνάμεις, τα οποία από τη μία πλευρά προτάσσουν την αρχή της υπεράσπισης της διαφορετικότητας και της καταπολέμησης των ρατσιστικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων, αλλά από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν περίπου ως ιδεολογικά «λεπρούς» όλους όσους πιστεύουμε στο Έθνος, στη Θρησκεία και στην Παράδοση - μαζί πάντοτε με την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Ισότητα και τη Δικαιοσύνη.

Τέλος απευθύνουμε γενική έκκληση για ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, διότι η μικροπολιτική που ασκείται, ο λαϊκισμός και η κατασκευή εντυπώσεων δεν είναι απλά ότι αποσκοπούν να πλήξουν τη φυσιογνωμία ενός κόμματος ή την συνοχή μίας κυβέρνησης, αλλά υπονομεύουν την πολιτική ζωή της χώρας σε μία κρίσιμη και ευαίσθητη για αυτήν περίοδο».Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό του ξηλώματος του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση μέσα σε λιγότερες από 12 ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK 12 Ιαν 2022 | 14:01

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στα καύσιμα - Σε βενζινάδικο με... Άδωνι στο ραδιόφωνο : "Κάνε τους off"

"Κάν' τους OFF". Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στα καύσιμα. Η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοδοξεί να κάνει νέα αρχή.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 10 Ιαν 2022 | 10:17

Σκέρτσος για καμπάνια εμβολιασμού και freedom pass: Οι νέοι το αγκάλιασαν παρά τις κατηγορίες περί "εκμαυλισμού"

Ο Άκης Σκέρτσος, παραθέτει τον θετικό αντίκτυπο που είχαν σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες οι καμπάνιες ενθάρυνσης του εμβολιασμού.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ 09 Ιαν 2022 | 15:32

Ο Πάνος Καμμένος παίζει με το σκύλο του και... κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου [βίντεο]

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Πάνος Καμμένος.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 09 Ιαν 2022 | 15:00

Πάνος Καμμένος: Στο Παρίσι με κόκκινο βελούδινο σακάκι σε διάσημο καμπαρέ της Μονμάρτρης [Εικόνες]

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο Παρίσι, όπως αποκάλυψε μέσα από στόρι του στο Instagram.

ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ 06 Ιαν 2022 | 16:48

Βύρωνας: 27χρονη καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook

Τον γνώρισε μέσω Facebook, βγήκαν ραντεβού και επιχείρησε να τη βιάσει. Αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία 27χρονη. Ο φερόμενος ως δράστης την παρέσυρε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK 04 Ιαν 2022 | 12:41

Άκης Σκέρτσος: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Επικρατείας

Τη νόσησή του με κορονοϊό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στο Facebook.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 03 Ιαν 2022 | 17:01

Πάνος Καμμένος: Δείτε πώς "τελείωσε την πατριαρχία"

Ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το 2022 με μήνυμα για την πατριαρχία

ΚΤΗΝΩΔΙΑ 30 Δεκ 2021 | 14:46

Αρρωστημένα μυαλά δηλητηρίασαν με φόλες 22 γάτες στη Σύρο

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τις 22 νεκρές γάτες που δηλητηριάστηκαν με φόλα, από κάποια "αρρωστημένα μυαλά", στη Σύρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 27 Δεκ 2021 | 20:31
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ 20 Ιαν 2022 | 21:00

"Ξαναχτυπά" ο Κούλογλου: Η διαγραφή του Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για Πολάκη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο Παύλος Πολάκης κάνει κακό στο κόμμα με τη συμπεριφορά του και πως αποπροσανατολίζει από τυχόν κυβερνητικά λάθη.

ΣΤΟ MEGA 20 Ιαν 2022 | 20:49

Metron Analysis: Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ με 11,8% διαφορά - "Πετάει" το ΚΙΝΑΛ με 18,5%, στο 24,2% ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστά η ΝΔ, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Μόλις το 16% έχει θετική άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ - Το 82% έχει κάνει εμβόλιο

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 20 Ιαν 2022 | 20:40

Βορίδης: Αυξάνεται κατά 3 ημέρες η άδεια στους γονείς που νοσούν τα παιδιά τους από κορονοϊό

Κάνουμε στάθμιση συμφερόντων και αυξάνουμε κατά τρεις τις ημέρες αδείας στους εργαζόμενους γονείς στο Δημόσιο, ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 20 Ιαν 2022 | 20:17

Μήνυμα Μητσοτάκη στους Έλληνες πρέσβεις του εξωτερικού: "Η εποχή της μιζέριας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί"

Πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η επικοινωνία σε ανώτατο επίπεδο με τους πρέσβεις να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.