Τι (δεν) γνώριζε ο Πάνος Καμμένος για τον Δ.Καμμένο

Ο παραιτηθείς- αποπεμθείς σε χρόνο ρεκόρ υπουργός Δημήτρης Καμμένος εξακολουθεί να εκθέτει πολλαπλώς την κυβέρνηση και τους ΑΝ.ΕΛ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τι (δεν) γνώριζε ο Πάνος Καμμένος για τον Δ.Καμμένο

Ο παραιτηθείς- αποπεμθείς σε χρόνο ρεκόρ υπουργός Δημήτρης Καμμένος εξακολουθεί να εκθέτει πολλαπλώς την κυβέρνηση και τους ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο να δηλώνει «άγνοια» για τα ρατσιστικά tweet του βουλευτή του.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε όλα αυτά τα tweet και τις αναρτήσεις δείγματα ρατσισμού και αντισημιτισμού του βουλευτή του διαφορετικά υποστήριξε « δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν».

Η άγνοια του προέδρου Πάνου Καμμένου δεν εξηγείται εύκολα με δεδομένο ότι όταν σε πρώτη φάση τον Ιούνιο είχε προκληθεί σάλος από την επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή του στο facebook η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη να βγάλει «καταδικαστική» ανακοίνωση. Και μάλιστα μετά από σχετική έκκληση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Στις 24 Ιουνίου η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του 'Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια.Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Τότε ο Δημήτρης Καμμένος είχε κινηθεί στο προάυλιο της Βουλής εναντίον της ,την είχε αρπάξει από το πέτο και την είχε απειλήσει να μην ξανασχοληθεί μαζί του.

Ο άγριος καυγάς δυο στελεχών στο προαύλιο της Βουλής παρουσία μαρτύρων που έκανε το γύρο του διαδικτύου δεν είναι κάτι που μπορεί να διαφύγει της προσοχής ενός προέδρου ο οποίος μάλιστα είναι και έξπερ των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ρεπορτάζ του thetoc.gr στις 24 Ιουνίου του 2015 έγραφε

'Αγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή.

Ο βουλευτής κινήθηκε απειλητικά επιτέθηκε φραστικά και άρπαξε από το πέτο την κ.Χρυσοβελώνη διότι η τελευταία καταδίκασε με ανακοίνωση την άθλια ανάρτηση του στο Facebook με φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή.

Ο κ. Καμμένος την πλησίασε και σε έντονο ύφος της ζήτησε το λόγο και άρχισε να την κατηγορεί για την πρωτοβουλία της.

Καμμένος σε Χρυσοβελώνη :Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου

«Τι ήταν αυτό που έγραψες; Νομίζεις ότι εκφράζεις το κόμμα με όλα αυτά; Τι έχεις κάνει εσύ για τους ΑΝΕΛ; Το μόνο που φρόντισες να κάνεις ήταν να βολέψεις τους δικούς σου και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου » φέρεται να της είπε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο γραφείο του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου εργάζεται η κόρη της.

Και συνέχισε αρπάζοντας την από το πέτο « μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις το όνομά μου μέσα».

Η κ . Χρυσοβελώνη θορυβημένη από την επίθεση κάλεσε τον βουλευτή να επιδείξει ψυχραιμία ενώ τον απείλησε βγάζοντας το κινητό της ότι θα ειδοποιήσει τον Φρούραρχο για τα περαιτέρω.

Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

H Χρυσοβελώνη μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους όχι μόνο επιβεβαίωσε το επεισόδιο αλλά αποκάλυψε ότι ο βουλευτής την έπιασε από το πέτο.

Είπε ότι την περίμενε έξω από το Κοινοβούλιο και της επιτέθηκε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δηλαδή ότι είχε συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο του κόμματος για την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ αποκάλυψε επίσης ότι της είπε «Άντε από εδώ κοριτσάκι μου που σε έχουμε και σε ταίζουμε. Δεν θα ξαναβάλεις το όνομα μου σε ανακοίνωση σου» ενώ τον καλούσε να λυθεί η παρεξήγηση στα γραφεία και όχι σε κοινή θέα.

Μύλος και σήμερα στους ΑΝ.ΕΛ για τον Δ.Καμμένο

Η κ. Χρυσοβελώνη έθεσε σήμερα ευθέως θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ... ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκαϊ.

Η Ξουλίδου καρφώνει: 'Ολοι ξέραμε τις αναρτήσεις του

Η πικραμένη για τους δικούς της λόγους πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, έφερε πως όλοι στο κόμμα γνώριζαν τι έγραφε ο Δ.Καμμένος στα social media.

«Ηταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο ''Πόρτα-Πόρτα''. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος» είπε η κ. Ξουλίδου.

Κόλλια Τσαρουχά: Ο Δ. Καμμένος θα λείψει από την κυβέρνηση

Την ίδια ώρα πάντως η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκτίμησε ότι ο Δ. Καμμένος «θα λείψει από την κυβέρνηση» ενώ επιχείρησε να τον δικαιολογήσει με ένα πολύ περίεργο επιχείρημα ότι δηλ... μπορεί να έχει αλλάξει άποψη

« Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά επειδή εκφραζόμαστε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά όταν κάποιος με κάποιους συνεργάτες εκφράζει πριν από χρόνια, κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει αλλάξει άποψη ή ότι αυτό που έχει εκφραστεί θα τον ακολουθεί και σε μια άσκηση κάποιας εξουσίας» είπε η υφυπουργός. Ενώ ενέταξε την υπόθεση σε μια προσπάθεια να απαξιωθούν οι ΑΝΕΛ, ώστε να αλλάξει ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝ.ΕΛ σε ΝΔ: δεν δικαιούστε να ομιλείτε

Από την θέση του απολογούμενου για την υπόθεση του Δ.Καμμένου το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ανακοίνωσή του πέρασε στην θέση του επιτιθέμενου επικρίνοντας τη ΝΔ ότι δεν δικαιούται να ομιλεί.

Η ανακοίνωση

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα Πολιτών το οποίο:

Αποδέχεται και υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα κάθε συμπολίτη και συνανθρώπου.

Απορρίπτει τα ρατσιστικά στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, καθώς και κάθε διαίρεση ή διαχωρισμό που προκύπτουν από αυτά.

Πιστεύει στην ελεύθερη βούληση και στις επιλογές του ατόμου και των ομάδων, με δεδομένο ότι αποδίδεται την ίδια στιγμή ο αναγκαίος σεβασμός στην κυρίαρχη δημοκρατική βούληση και τις επιλογές του συνόλου, στο Σύνταγμα, στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και στις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του Έθνους και του λαού μας που αποτελούν θεμέλιο ενός ισχυρού τμήματος της συλλογικής συνείδησης, σκέψης και συμπεριφοράς.

Δεν αφήνουμε κανένα ίχνος να σκιάσει το δημοκρατικό χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία μας και γι’ αυτό το λόγο χθες δείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά στις αποφάσεις μέχρι να ακολουθήσουν οριστικά συμπεράσματα στην υπόθεση που προέκυψε αναφορικά με λογαριασμό βουλευτή μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ότι με αφορά ως γραμματέα, δύο στις τρεις -συνολικά- περιπτώσεις για τις οποίες έχω απευθυνθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος αφορούν σε παραπτώματα μελών εμπεριέχοντα στοιχεία ρατσισμού και αντισημιτισμού και πάνω σε τέτοια θέματα είμαι άτεγκτος.

Πέραν των παραπάνω, στηλιτεύουμε την εσπευσμένη ανάμιξη διαφόρων «προθύμων» στον πολιτικό θόρυβο ο οποίος δημιουργήθηκε χθες.

Πρώτη απ’ όλους δεν δικαιούται να ομιλεί η Νέα Δημοκρατία εφόσον έχει στις τάξεις της, σε ρόλους μάλιστα δελφίνων, βαρόνων και βαρονέτων, στελέχη τα οποία:

- Είχαν διατελέσει επικεφαλής φιλοχουντικών μορφωμάτων ή ακροδεξιών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών κομμάτων, είχαν αποτελέσει πολιτικά τέκνα του γνωστού Ζαν Μαρί Λεπέν και είχαν ασκήσει «δεξιό -κατά την έκφραση των ιδίων-ακτιβισμό» κραδαίνοντας φονικά όπλα.

- Έχουν αρνηθεί δημοσίως, χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που επικαλείται και η Χρυσή Αυγή, τη μεγάλη ιστορική αλήθεια της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο βωμό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

- Έχουν ζητήσει να βαφτούν με αίμα τα σύνορά μας για να δοθεί λύση στο Μεταναστευτικό.

- Έχουν προσάψει στην Χρυσή Αυγή μονάχα το αδίκημα της «αντιποίησης αρχής» και «το πολύ καμιά σφαλιάρα σε μετανάστη» για να ‘χει να λέει η «προοδευτικιά δημοσιογραφία».

Αναθεώρηση της στάσης τους όμως πρέπει να επιδείξουν και άλλα κόμματα και δυνάμεις, τα οποία από τη μία πλευρά προτάσσουν την αρχή της υπεράσπισης της διαφορετικότητας και της καταπολέμησης των ρατσιστικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων, αλλά από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν περίπου ως ιδεολογικά «λεπρούς» όλους όσους πιστεύουμε στο Έθνος, στη Θρησκεία και στην Παράδοση - μαζί πάντοτε με την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Ισότητα και τη Δικαιοσύνη.

Τέλος απευθύνουμε γενική έκκληση για ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, διότι η μικροπολιτική που ασκείται, ο λαϊκισμός και η κατασκευή εντυπώσεων δεν είναι απλά ότι αποσκοπούν να πλήξουν τη φυσιογνωμία ενός κόμματος ή την συνοχή μίας κυβέρνησης, αλλά υπονομεύουν την πολιτική ζωή της χώρας σε μία κρίσιμη και ευαίσθητη για αυτήν περίοδο».Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό του ξηλώματος του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση μέσα σε λιγότερες από 12 ώρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12 Ιαν 2021 | 13:17

Το Facebook κλείδωσε επ΄αόριστον τον λογαριασμό του Τραμπ - Αφαιρείται το "stop the steal" από όλα τα ποστ των εκλογών

Τα προφίλ του Τραμπ στο facebook διαγράφηκαν, όπως επίσης και από πλατφόρμες Snapchat και Twitch.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK 10 Ιαν 2021 | 16:12

Σκέρτσος: "Οι εμβολιασμοί δεν θα μείνουν στους 8.000 την ημέρα"

Ο Άκης Σκέρτσος αναλύει τα τρέχοντα στοιχεία ως προς την πορεία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 09 Ιαν 2021 | 09:04

Το Twitter "παγώνει" μόνιμα το λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ - Κίνδυνος να ξεσπάσουν νέες ταραχές

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter ανέστειλε μόνιμα τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER 08 Ιαν 2021 | 14:49

Ξέφυγε η Ραχήλ Μακρή: Η χούντα του Facebook μου έριξε τα προφίλ - Ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς

Το Facebook μετά τον Τραμπ έβαλε στο στόχαστρο και τη... Ραχήλ Μακρή, όπως υποστηρίζει η ίδια

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 08 Ιαν 2021 | 11:41

Μετάνιωσε ο Πάνος Καμμένος: Αν και στήριζε Τραμπ, τώρα τον θεωρεί επικίνδυνο

Δηλωμένος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται πλέον να κάνει μια δήλωση μεταμέλειας - Η ανάρτησή του στο Twitter.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ 07 Ιαν 2021 | 19:16

Νέο "χαστούκι" στον Τραμπ: Facebook και Instagram τον μπλόκαραν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκλείει τον Τραμπ από τις δύο πλατφόρμες με ανακοίνωσή του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ 07 Ιαν 2021 | 19:06
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 07 Ιαν 2021 | 06:59

Επεισόδια στο Καπιτώλιο: Facebook και Twitter μπλόκαραν τον λογαριασμό του Τραμπ

Το Facebook και το Twitter μπλόκαραζν τους λογαριασμούς του απερχόμενου πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά τα βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο.

"ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" 31 Δεκ 2020 | 13:21

ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθούν οι καταγγελίες για μαζικές επιθέσεις σε σελίδες του Facebook

Με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για μαζικές επιθέσεις σε σελίδες του Facebook.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ CDS ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30 Δεκ 2020 | 12:11

Ο Πρετεντέρης "στολίζει" τον Καμμένο μετα την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: "Ρέκβιεμ για μια μούφα"

Το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ για την καταδίκη του Πάνου Καμμένου.

ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 29 Δεκ 2020 | 13:57

Ο Γεωργιάδης πανηγυρίζει για την καταδίκη Καμμένου: Οι ψευτιές του όμως είχαν τρελάνει κόσμο

"Ολη η συνωμοσιολογία για το εμβόλιο, για τον ιό κλπ έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά παράνοιας και άγνοιας. Μερικοί δε πρωταγωνιστές του είναι οι ίδιοι άνθρωποι", έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 29 Δεκ 2020 | 13:34

Πάνος Καμμένος: Ο (πρώην) πολιτικός που έχει πληρώσει μια περιουσία σε αγωγές... αφού συκοφάντησε τους πάντες

Μια ολόκληρη περιουσία έχει καταβάλει ο Πάνος Καμμένος μετά από αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 29 Δεκ 2020 | 12:29

Ο Αντρίκος Παπανδρέου για την καταδίκη Καμμένου: "Δικαίωση μετά από 10 χρόνια"

Η αντίδραση του Αντρίκου Παπανδρέου στην καταδίκη του Αντρίκου Παπανδρέου για τα περίφημα CDS