X

Τι είπε Σκουρλέτης στους χρυσαυγίτες στη Βουλή για τη σύλληψη του γιου του

Υπερήφανος για την αντιναζιστική συνείδηση του γιου του εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Γράφει: TheToc team

Υπερήφανος για την αντιναζιστική συνείδηση του γιου του, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

«Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική κι αντιφασιστική συνείδηση του γιου μου» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης, απαντώντας σε αναφορά της Χρυσής Αυγής για τη σύλληψης του 21χρονου γιου του κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της ΧΑ στο Μαρούσι.

Ο γιος του υπουργού ήταν ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, των επεισοδίων κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό τις προηγούμενες ημέρες από σεβασμό, ενώ τόνισε πως όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.