Τι λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης για το επίμαχο σποτ

Σε «υπερσυντηρητικούς αριστερούς» απέδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις αντιδράσεις για το προεκλογικό σποτ που δημοσιοποίησε το ποτάμι.

ti-leei-o-stauros-theodwrakis-gia-to-epimaxo-spot
SHARE THIS
0
SHARES

Μόνον ένας "ανόητος" θα μπορούσε να χαρακτηρίσει σεξιστικό το περιεχόμενο του προεκλογικού σποτ που κυκλοφόρησε "Το Ποτάμι", τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μίλησε σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Δεν πρόκειται να αποσυρθεί το σποτ, ξεκαθάρισε, πρόσθεσε ότι η αίσθηση που ο ίδιος αποκόμισε είναι πως οι αντιδράσεις του κόσμου είναι θετικές και χαρακτήρισε όσους διαμαρτύρονται "υπερσυντηρητικούς αριστερούς".

Επισήμανε ότι πήρε την ιδέα για το σποτ από την προεκλογική καμπάνια του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και υπενθύμισε ότι και στην Αμερική το εν λόγω σποτ είχε προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από "υπερσυντηρητικούς" κύκλους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατήρησε πως δεν είναι δυνατό να τον εγκαλούν για "προσβολή" των γυναικών, όταν ο ίδιος έχει δείξει σεβασμό στις γυναίκες, στις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε γι αυτές, κι έχει βρει θετική ανταπόκριση από την πλευρά τους.

Σε ερώτηση αν θα στηρίξει κάποιους από τους μονομάχους του δευτέρου γύρου σε Αττική, Αθήνα, Πειραιά, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, απάντησε ότι το κόμμα του δεν θα μπει στη λογική των υποδείξεων, όπως κάνουν άλλα κόμματα, αλλά δεν έκρυψε τη "συγγένεια" με τον Γιώργο Καμίνη στην Αθήνα και τον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, επειδή η ενασχόληση τους με τα κοινά δεν υπαγορεύθηκε από κάποια κομματικά γραφεία.

Eπίθεση κατά Δούρου

Εξάλλου, μιλώντας στον Σκάι, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Δούρου, λέγοντας  ότι «διαγκωνίζεται με τα μπουζουκτσίδικα για το ποιος θα κολλήσει τις περισσότερες αφίσες στην Αθήνα»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook