
«Λάσπη, λάσπη και κάτι θα μείνει» ανέφεραν πηγές της ΝΔ αναφορικά με το πόρισμα της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία.
Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές το ότι η Εξεταστική δεν οδήγησε σε Προανακριτική σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον υπουργών. Προσέθεταν δε ότι με την επιστροφή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη, που ούτως ή άλλως την ερευνά, το μόνο που θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα.
Από τη ΝΔ επεσήμαιναν ακόμη πως η επιλογή «μετά το φιάσκο της Novartis να πάνε σε σήριαλ και να βγάζουν στον αφρό ένα πόρισμα για κάθε υπόθεση» μεταφράζεται σε προσπάθεια να επιδοθούν από την κυβέρνηση σε πόλεμο λάσπης.
Έκαναν μάλιστα αναφορά στην πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν» λέγοντας ότι: “Πουλήθηκε έναντι 115 εκατ. ευρώ, ενώ χρωστούσε 230 εκατ. και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Τώρα, η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αγοραστεί με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατ. ευρώ δείχνει πόσο καταστροφική είναι η πολιτική της κυβέρνησης”.
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr