Τι λένε στο theToc Καμίνης και Αρης για την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για την Αθήνα

«Χρήσιμο» υλικό στα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων για την Αθήνα δίνουν τα ευρήματα της Μetron Analysis -Τα πρώτα σχόλια Καμίνη και Αρη στο theTOC.gr- Τι λένε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

ti-lene-sto-thetoc-kaminis-kai-aris-gia-tin-prwti-megali-dimoskopisi-gia-tin-athina
SHARE THIS
0
SHARES

 «Τα πρώτα μηνύματα θετικά αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η μάχη της Αθήνας θα δοθεί μαζί με τους πολίτες της για τη νέα αντίληψη και το νέο τρόπο οργάνωσης και διοίκησης της πόλης τους» ανέφεραν στο theTOC.gr συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη σχολιάζοντας τα ευρήματα της πρώτης μεγάλης δημοσκόπησης της Metron Analysis για το Δήμο της Αθήνας.

Αντίστοιχα συνεργάτες του Αρη Σπηλιωτόπουλου σημείωναν επίσης στο theTOC.gr πως η δημοσκόπηση δείχνει ότι παρά το ότι η υποψηφιότητα του ανακοινώθηκε μόλις προ δύο ημερών βασικός του αντίπαλος είναι ο νυν δήμαρχος και το αποτέλεσμα στην παράσταση νίκης ότι η κοινωνία προεξοφλεί την «περπατησιά» της υποψηφιότητας του.

«Το σημαντικότερο εύρημα είναι ότι οι Αθηναίοι φαίνεται πως έχουν διαρρήξει τη σχέση τους με τα χρίσματα και τις κομματικές εξουσιοδοτήσεις. Επιλέγουν πρόσωπα όπως ο Γιώργος Καμίνης που αποδεδειγμένα προωθούν την αντίληψη μιας αυτοδιοίκησης χειραφετημένης και ανεξάρτητης. Αυτή την αυτοδιοικητική αντίληψη υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ» ανέφερε στο theTOC.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας. Μόλις την Πέμπτη ο Φώτης Κουβέλης είχε επισκεφτεί στο Δημαρχείο τον Γιώργο Καμίνη και επιβεβαίωσε δημοσίως την στήριξη στον νυν δήμαρχο.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενοι στη δημοσκόπηση αναφέρουν «Το γεγονός ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει αφετηρία διψήφιο ποσοστό όντας ο λιγότερο αναγνωρίσιμος δείχνει δυναμική πρωτιάς. Οσο περνά ο καιρός και γίνεται πιο αναγνωρίσιμος τόσο θα κερδίζει περισσότερο» 

Tο πρώτο σχόλιο για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis ήρθε άμεσα μέσω twitter από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. «Σε όσους ρωτούν για το 10% του Σακελλαρίδη στην Αθήνα,στο πρώτο σχετικό γκάλοπ,απαντώ:Ο Τσίπρας το 2006,ξεκίνησε με 2%. Γνωστή η συνέχεια...», αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook