Τηλεφωνική επικοινωνία Σκουρλέτη – Κικίλια

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το πρωί ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών. Πιθανή συνάντηση για το θέμα.

tilefwniki-epikoinwnia-skourleti--kikilia
SHARE THIS
0
SHARES

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του υπεύθυνου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη και του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, για το θέμα των υποκλοπών, υπήρξε το πρωί, όπως ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης στον Real Fm.

Μάλιστα ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τις καταγγελίες του σημειώνοντας ότι το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρο του κόμματος. «Έχουμε ενδείξεις όχι αποδείξεις. Δεν έχουμε τους μηχανισμούς, άλλωστε να το κάνουμε αυτό», είπε ο κ. Σκουρλέτης, διευκρινίζοντας ότι το κόμμα του θα αναλάβει πρωτοβουλίες γαι το θέμα τις οποίες θα συνοδεύσει από συγκεκριμένες προτάσεις.

Για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο σημείωσε ότι στις ευρωεκλογές το κόμμα είχε «μια νίκη ιστορικών διαστάσεων» κι ένα μήνυμα «να μη μείνει σε αυτήν, αλλά «να επιμείνει στη λογική συμμαχιών και προς τα αριστερά και προς τα δεξιά στη βάση μιας συγκεκριμένης προγραμματικής πρότασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook