X

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Νταβούτογλου για το μακελειό στην Άγκυρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Γράφει: TheToc team

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Αλέξης Τσίπρας για το μακελειό στην Άγκυρα, ενώ συλληπητήρια επιστολή έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, καθώς και την συμπαράσταση του ελληνικού λαού, για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα».

Από την άλλη πλετυρά, συλλυπητήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου απέστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Άγκυρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών, και στον τουρκικό λαό που πενθεί.