Την Τρίτη στις 19.30 ο Μητσοτάκης στη δεξίωση της Ελισάβετ

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται από τη Δευτέρα το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

tin-triti-stis-1930-o-mitsotakis-sti-deksiwsi-tis-elisabet
SHARE THIS
0
SHARES

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη στις 19.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο Buckingham Palace, ενώ στις 21.30 θα παρακαθίσει σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο Λονδίνο την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

-Στις 12.00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με διεθνείς επενδυτές.
 
-Στις 19.15 ώρα Ελλάδας ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο Buckingham Palace.

-Στις 21.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson.

Φωτογραφία: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook