
Το παρών σε πάνελ της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Τσίπρα έδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ανάγκη να γίνουν συνεργασίες ανάλογες με της Γαλλίας και στην Ελλάδα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με το Νέο Μέτωπο της Αριστεράς στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που προκύρηξε ο Μακρόν.
Λίγο μετά, ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να... τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα, με μία ατάκα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα χρόνια των μνημονίων, όπου χαρακτήριζε τον τότε πρωθυπουργό "Ολαντρέου".
"Αν ήταν εδώ ο Ολάντ, θα κάναμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη", είπε χαμογελώντας ο κ. Παπανδρέου, με τον κ. Τσίπρα να χαμογελάει και αυτός με τη σειρά του και να σηκώνει επιδοκιμαστικά τον αντίχειρα.
Ακομπλεξάριστος ΓΑΠΑΡΟΣ: "Αν ήταν και ο Ολάντ θα είχαμε ένα πάνελ Ολαντρέου" @ATsiprasInst @GPapandreou pic.twitter.com/N9IVxWAd6x
— Δημοκρατική Παράταξη (@SDParty1974) June 17, 2024
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr