Το debate των υποψηφίων της Θεσσαλονίκης στο OPEN

Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, οι συνεργασίες αλλά και η επόμενη μέρα για τον νέο δήμαρχο συζητήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του OPEN

SHARE THIS
0
SHARES

Με την επανακαταμέτρηση να είναι σε εξέλιξη και τον β' γύρο για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης να απέχει μόλις λίγες μέρες, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νίκος Ταχιάος και Κώστας Ζέρβας βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη για να συζητήσουν για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης αλλά και για τις θέσεις τους. 

Το ζήτημα της καθαριότητας μονοπώλησε τη συζήτηση, με τον κ.Ταχιάο να σημειώνει ότι στόχος του είναι το 50% των στερεών αποβλήτων να καταλήγει στην ανακύκλωση. "Είναι προφανές ότι πρέπει να δουλέψει η καθαριότητα και εμείς είμαστε έτοιμοι να πέσουμε σε αυτή τη μάχη", ανέφερε. 

Ο κ. Ζέρβας τάχθηκε απέναντι σε οποιαδήποτε ανάμειξη του ιδιωτικού τομέα στην καθαριότητα, σημειώνοντας ότι "ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει και το προσωπικό, και τα μέσα και τους πόρους για κάτι τέτοιο". 

Όσον αφορά τις συναργασίες, ο κ. Ταχιάος υποστήριξε ότι δεν είναι στη λογική του υποχωρήσεις στο ήθος και στη συνέπεια, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει ξεκάθαρη κομματική προέλευση. 

Στον αντίποδα, ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία κομματική θέση και πως αντλεί τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook