Το εκλογικό αποτέλεσμα και η επόμενη ημέρα

Για το εκλογικό αποτέλεσμα, το νέο κυβερνητικό σχήμα και τη μετεκλογική περίοδο συζήτησαν oι Βασίλης Οικονόμου και Κώστας Ζαχαριάδης.

SHARE THIS
0
SHARES

Για το εκλογικό αποτέλεσμα, το νέο κυβερνητικό σχήμα και τη μετεκλογική περίοδο συζήτησαν στο στούντιο του κεντρικού δελτίου του OPEN ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

«Δεν θα χαθεί ούτε ένα λεπτό δουλειάς μέσα το καλοκαίρι» τόνισε μιλώντας στην Έλλη  Στάη ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι «ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι παραγωγικοί μήνες ώστε να φτάσουμε τον Οκτώβρη στον προϋπολογισμό που θα αντικατοπτρίζει το σχέδιο της ΝΔ».

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ το πνεύμα της προεκλογικής περιόδου της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχιστεί και μετεκλογικά. «Δεν θα διχάσουμε, θα είμαστε ενωτικοί για όλους τους Έλληνες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε λόγο για μια ισχυρή πρωτιά της ΝΔ ενώ αναφερόμενος στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «μετά από 4,5 χρόνια στην κυβέρνηση με κρίσιμα ζητήματα και αποφάσεις δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε, έχει εδραιωθεί και θα μείνει για να παίξει ρόλο».

Όπως είπε «υπάρχουν αδυναμίες σε οργανωτικό επίπεδο και διαχείρισης της καθημερινότητας», ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ κατέλαβε ιστορικά έναν χώρο που είχε απωλέσει για πάνω από δέκα χρόνια.

Ερωτηθείς για το νέο κυβερνητικό σχήμα σημείωσε ότι «τα πρόσωπα δεν είναι μόνο οι συμβολισμοί, αλλά η πολιτική που θα κάνουν».

 

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook