Στη τελευταία στροφή πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα είπε με τους δημοσιογράφους σε χαλαρή διάθεση σε εστιατόριο με ψαρικά στα Βριλήσσια, στους πρόποδες της Πεντέλης, (Νησιώτισσα), με μπύρα και χαλαρή ενδυμασία.
Όπως είπε στους δημοσιογράφους, το βράδυ θα παρακολουθήσει τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, ενώ αύριο θα βρίσκεται στην Πειραιώς γύρω στις 6.30 το απόγευμα. Τα αποτελέσματα θα βγουν σχετικά γρήγορα το βράδυ της Κυριακής, όπως εκτιμά το "γαλάζιο" στρατόπεδο, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων αλλά και των πολιτικών αρχηγών.
Ο πρωθυπουργός πέρασε και από τα τρία τραπέζια που στήθηκαν για τους δημοσιογράφους με το πρώτο ερώτημα που τέθηκε να αφορά την γέφυρα στην εθνική οδό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει: "Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες".
Στα επίμονα ερωτήματα για την πρόβλεψη της εκλογικής βραδιάς, ο πρωθυπουργός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του λέγοντας: "Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα, αλλά δεν σας τη λέω".