Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την απόσυρση της τροπολογίας του ΥΠΟΙΚ που «αποψίλωνε» τη Διαύγεια. Αιχμές και για τη στάση του Κυρ. Μητσοτάκη.

to-pasok-adeiazei-kai-pali-ton-kuriako-mitsotaki
SHARE THIS
0
SHARES

Με μια προσεκτική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την απόσυρση της τροπολογίας που «αποψίλωνε» τη Διαύγεια και υπενθυμίζει με νόημα ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε ψηφίσει την υποχρέωση δημοσίευσης στη «Διαύγεια».

Το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά τα στοιχεία τους στη «Διαύγεια» και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο.

Στην ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την παρέμβαση της Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου με την οποία απεσύρθη διάταξη που είχε κατατεθεί στη Βουλή και με την οποία εξαιρούνταν διοικητικές πράξεις από την υποχρεωτική δημοσίευσή τους στη «Διαύγεια».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης είχε αποδεχθεί και υπογράψει τη σχετική τροπολογία που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Οικονομικών.

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει το πρόγραμμα "Διαύγεια" και τη πλήρη διαφάνεια που εξασφαλίζει στις πράξεις της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά πρωτοστατεί στη Βουλή στο να αναρτούν υποχρεωτικά τα στοιχεία τους στη «Διαύγεια» και νέοι φορείς όπως οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook