
Θετική ψήφο στην τροπολογία της κυβέρνησης για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους δίνει το ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας ταυτόχρονα μύδρους κατά του πρωθυπουργού για τη στάση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το πρωί της Πέμπτης αποφασίστηκε να υπερψηφίσουν την τροπολογία, αλλά ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.
Όπως ανέφεραν πηγές του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ θα καταγγείλλει ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα για τυχοδιωκτισμό, ιδεοληψίες και εμμονές, καθώς από τη μία δίνει χρήματα, τα οποία παίρνει στο πολλαπλάσιο από την άλλη.
«Δεν θα κρατήσουμε την άθλια στάση που κρατούσε παλαιότερα ο κ. Τσίπρα, αλλά ούτε και θα συναινέσουμε στον εκβιασμό της χώρας από τον κ. Σόιμπλε», λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr