Το Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

«Αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμο του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού», τονίζει το Ποτάμι.

to-potami-o-k-tsipras-poulaei-fukia-gia-metakswtes-kordeles
SHARE THIS
0
SHARES

Ανακοίνωση για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο εξέδωσε το Ποτάμι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας, σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με δεσμεύσεις ως το 2060, με προψηφισμένα μέτρα ως το 2020, με αποφάσεις για πρωτογενή πλεονάσματα που δεν έχει πετύχει καμία χώρα στον κόσμο, με αυξημένη τρίμηνη εποπτεία της χώρας, επιμένει να κάνει λόγο για καθαρή έξοδο».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση τονίζοντας ότι για το μόνο που δεν μίλησε ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που έχει απόλυτη κι επείγουσα ανάγκη η χώρα: «Πώς θα έρθει ανάπτυξη. Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές».

«Αντί γι' αυτό αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμο του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού. Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook