Το πρώτο μεγάλο γκάλοπ για την ευρω-κάλπη την Τετάρτη στο OPEN

Το ΟPEN έχει καθιερώσει, κάθε μήνα και μέχρι τις ευρωεκλογές να παρουσιάζει δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου των πολιτών.

to-prwto-megalo-gkalop-gia-tin-eurw-kalpi-tin-tetarti-sto-open
SHARE THIS
0
SHARES

Δυο μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές το ΟΡΕΝ παρουσιάζει τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης που γίνεται για την «ευρω-κάλπη» από τηλεοπτικό σταθμό.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η Έλλη Στάη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τα στοιχεία αυτής της πρώτης και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας δημοσκόπησης.

Το ΟPEN έχει καθιερώσει, κάθε μήνα και μέχρι τις ευρωεκλογές να παρουσιάζει δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου των πολιτών.

Αυτήν τη φορά, σε αντίθεση με τις δυο πρώτες δημοσκοπήσεις που παρουσίασε ο σταθμός, θα είναι αποκλειστικά για τις ευρωεκλογές, μαζί βεβαίως για τις εκτιμήσεις των πολιτών για όλα τα καίρια ζητήματα της επικαιρότητας.

Μετά την παρουσίαση της δημοσκόπησης, τα ευρήματά της θα συζητηθούν και θα αναλυθούν από τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ την Τετάρτη στις 27/3/19, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook