Το Think Tank της ΝΔ: Οι 12 νέοι σύμβουλοι στρατηγικής (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την ομάδα 12 συμβούλων η οποία θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του προγράμματός της. Ο πρόεδρος της ΝΔ προέβη σε δήλωση.

to-think-tank-tis-nd-oi-12-neoi-sumbouloi-stratigikis-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την ομάδα 12 συμβούλων η οποία θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του προγράμματός της. «Δώδεκα νέοι άνθρωποι, από το δημόσιο τομέα, την εκπαίδευση, το πανεπιστήμιο, την αγορά, την πραγματική οικονομία, είναι μαζί μας στην προσπάθεια να σχεδιάσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Συνδυάζουν σπουδές, επαγγελματική πείρα, κέφι και διάθεση για συμμετοχή στα κοινά. Συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των θέσεων των τομέων. Κάποιοι, τους ονομάζουν τεχνοκράτες. Προσωπικά θα τους έλεγα ανθρώπους, που με την πείρα τους και - κυρίως - τη  δουλειά τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προτείνουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας. Έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα. Θέλω ιδιαίτερα να τους ευχαριστήσω για  την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μου να βοηθήσουν ώστε να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση» ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης.  

Ακολουθεί το βιογραφικό και οι φωτογραφίες των 12 συμβούλων, όπως τους έχει η ιστοσελίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αλεξάνδρα Σδούκου

 

 

 

Χρήστος Χάλαρης

 

 

 

Δόμνα Μιχαηλίδου

 

 

 

Γιώργος Γεραπετρίτης

 

 

 

Γιώργος Ζαββός

 

 

 

Κωνσταντίνα Μπότσιου

 

 

 

Κωνσταντίνος Αραβώσης

 

 

 

Λεωνίδας Χριστόπουλος

 

 

 

Ρεβέκκα Πιτσίκα

 

 

 

Στέλιος Πέτσας

 

 

 

Τάσος Αναστασάτος

 

 

 

Θοδωρής Πελαγίδης

 

 

 

Βίκυ Λοΐζου

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook