X

Κόντρα Δένδια - Τσαβούσογλου: To Twitter αποθεώνει τον Ελληνα ΥΠΕΞ - "Γλέντησε κανονικότατα τον Μεβλούτ"

Τρεντάρει στο Twitter η κόντρα Δένδια - Τσαβούσογλου και οι ελληνικές απαντήσεις στις τουρκικές προκλήσεις

Γράφει: TheToc team

Αποθεωτικά είναι στο Twitter τα σχόλια για τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στις προκλήσεις Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια των κοινών τους δηλώσεων στην Άγκυρα.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Τούρκος ομόλογός του, με τους χρήστες των social media να εκφράζουν την περηφάνια τους, να δίνουν συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια για τις απαντήσεις του και να τον αποκαλούν "μάγκα".

Το όνομα του υπουργού μετατράπηκε σε νούμερο δύο trend, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην χιουμοριστική ατάκα του Νίκου Δένδια μετά την κόντρα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για το δείπνο των δύο υπουργών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι η Τουρκία μετά τα γεγονότα του Φεβρουαρίου δεν θα έπρεπε να κάνει μάθημα στην Ελλάδα, απορρίπτοντας τα περί push back της τουρκικής πλευράς.

Σημείωσε δε ότι η Άγκυρα παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. "Έχει κάνει 400 υπερπτήσεις πάνω από το ελληνικό έδαφος. Για την μειονότητα, αυτό προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάννης, που έχει υπογράψει η Τουρκία, είτε της αρέσει είτε οχι” είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ