X

Τρομερό σαρδάμ Πρετεντέρη σε Τσίπρα: "Καλωσήρθατε κύριε... Τζίμα"- "Καλά ξεκίνησε αυτό..."

Ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε σαρδάμ και αποκάλεσε... κύριο Τζίμα αντί για κύριο Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει: TheToc team

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου μίλησε κυρίως για την τραγωδία στα Τέμπη και τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Αφού τον καλωσόρισε η Ράνια Τζίμα, το ίδιο έπραξε και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Μόνο που έκανε σαρδάμ στην προσφώνηση του ονόματός του και τον αποκάλεσε... κύριο Τζίμα αντί για κύριο Τσίπρα. Φυσικά το διόρθωσε αμέσως και ζήτησε συγγώμη.

Διαβάστε Επίσης

Η Ράνια Τζίμα βέβαια δεν το άφησε να πέσει κάτω και τον ρώτησε: "Τον είπες κύριο...; Τον είπες κύριο Τζίμα;".

Ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε "τον είπα κύριο Τζίμα και το διόρθωσα", με τη Ράνια Τζίμα να σχολιάζει: "Καλά ξεκίνησε αυτό", την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας είχε μείνει ανέκφραστος.

Διαβάστε Επίσης