Τσιόδρας: Να συνεργαστούμε με τη ΝΔ που θα είναι πρώτο κόμμα

Όπως είπε "το στοίχημα είναι να μπει το κόμμα στην επόμενη Βουλή".

tsiodras-na-sunergastoume-me-ti-nd-pou-tha-einai-prwto-komma
SHARE THIS
0
SHARES

Μιλώντας στο στο News 24/7 στους 88,6 ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, για το συνέδριο του κόμματος είπε μεταξύ άλλων:

"Υπάρχουν αποφάσεις. Στόχος να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών, να δυναμωθεί η παρουσία του Ποταμιού στην επαρχία, με φόντο και τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς" όπως είπε "το στοίχημα είναι να μπει το κόμμα στην επόμενη Βουλή".

Για συνεργασίες: "Με βάση τα 7 σημεία του συνεδρίου οι όποιες συνεργασίες". Εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με βάση τις θέσεις του Ποταμιού θα αποφασιστεί η όποια συνεργασία.

"Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση", απάντησε σχετικά με μια πιθανή πρόταση μομφής της ΝΔ. Για συνταγματική αναθεώρηση: "θα πάμε στη συζήτηση, θα επιμείνουμε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν".

Τάχθηκε υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 θέτοντας συγκεκριμένους όρους και ελέγχους καθώς όπως είπε ιδιωτικές σχολές υπάρχουν ήδη και το πολιτικό σύστημα κλείνει απλώς τα μάτια. Είπε "ναι" στην αποσύνδεση της εκλογής του ΠτΔ από τις εκλογές και "όχι" στην εκλογή ΠτΔ από το λαό.

 

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook