Πως θα απαντήσει ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της ΝΔ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Η χθεσινή συζήτηση-ψηφοφορία στη Βουλή ήταν η προθέρμανση, σήμερα με την προ ημερησίας για την Παιδεία έρχεται και το κυρίως πιάτο με βασικό θέμα στο πολιτικό μενού
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Αυτές είναι οι "μεγαλύτερες" ταινίες που μπορείτε να δείτε τώρα ή σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, οργανώνοντας τη διαδρομή σας με την υπηρεσία Multiple Stops του Uber Taxi.
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι προβλέψεις έχουν μια σειρά από προβλήματα, άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα. Μεταξύ αυτών και το ότι σπανίως πέφτουν μέσα. Και αυτό ισχύει και για τις προβλέψεις που μοιάζουν αυτονόητες, όπως ότι από τις επόμενες εκλογές δε θα προκύψει κυβέρνηση και η χώρα θα είναι "μη διακυβερνήσιμη"
Στο Μέγαρο Μαξίμου τελούν εν αναμονή των νέων σχημάτων που έχουν προαναγγελθεί, τόσο από τον Αλέξη Τσίπρα όσο και από τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πίνατ ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε ο Κ.Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου
Η μάχη της ακρίβειας στο επίκεντρο του Μεγάρου Μαξίμου με το βλέμμα στις κάλπες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον ιδρυτή του περιοδικού δρόμου "Σχεδία", Χρήστο Αλεφάντη
Ο Κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε μαθητές από την Ξάνθη.
Με φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου συνομίλησε ο Α.Τσίπρας για το βιβλίο του αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
"Η πολιτεία απάντησε με βάση τις αντοχές της οικονομίας στους αγρότες", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
"Επιθυμία μας είναι να κάνουν οι αγρότες Χριστούγεννα στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους, αλλά το μαχαίρι και το πεπόνι είναι στα χέρια του πρωθυπουργού", δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη - "Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε σημαντικό παίκτη στα ενεργειακά στην ανατολική Μεσόγειο"
Οι κ. Μητσοτάκης και Νετανιάχου είχαν αρχικά κατ' ιδίαν συνάντηση, και στη συνέχεια διευρυμένη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών
Στο πεδίο των υπό ίδρυση κομμάτων, η Μαρία Καρυστιανού εμφανίζεται με καθαρό προβάδισμα
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευγνωμοσύνη του προς την Ελλάδα
Ο Κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ - Συνάντηση το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
Οι Μητσοτάκης, Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου θα συζητήσουν για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ σε Άμυνα, Ενέργεια και Ασφάλεια
Στις 17:45 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
"Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες: μια των λίγων που καλοπερνούν και μια των πολλών που αγκομαχούν", λέει ο Κ. Τσουκαλάς.
Την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου έκανε το πρωί της Κυριακής ο Πρωθυπουργός, εστιάζοντας στα μέτρα στήριξης των πολιτών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί το Ισραήλ λίγες μέρες μετά την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου του 2023, κίνηση με μεγάλη συμβολική σημασία
Με πλήθος κόσμου από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο η εκδήλωση της ΕφΣυν στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της εφημερίδας.
"Η κυβέρνηση έχει σκύψει με προσοχή πάνω στα προβλήματα των αγροτών. Θεωρεί ότι έχει αντιμετωπίσει πολλά από τα δικαιολογημένα αιτήματα" δήλωσε ο πρωθυπουργός
"Θεωρώ ότι η λύση η οποία προκρίθηκε, ένα δάνειο δηλαδή από το περιθώριο του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, ήταν η ενδεδειγμένη λύση", δήλωσε ο Πρωθυπουργός.
"Συγχαρητήρια σε όλους σας και στον Κυριάκο (σ.σ Πιερρακάκη) εύχομαι καλή τύχη στη διαχείριση του Eurogroup", ανέφερε ο Μάνφρεντ Βέμπερ
"Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίρνει αποφάσεις στα βουνά και ειδικά όταν είναι τόσο όμορφα όσο της Ηπείρου".
"Αυτή η "μεμονωμένη" ψηφίδα αποτελεί ένα κομμάτι της συνολικότερης εικόνας του προβλήματος της απαξίωσης της Αριστεράς, που σήμερα δεν πείθει και δεν εμπνέει, παρά τα φτιασιδώματα και τις επιστροφές".
"Η φρεγάτα Κίμων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, με ανθρωπιά, περνάνε σε μια νέα εποχή", δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για την περίοδο 2026-2027 αναμένεται να αποτελέσουν βασικό θέμα συζήτησης στη σημερινή Σύνοδο των "27".
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση συμφωνεί με τα αιτήματα των αγροτών, αλλά και με τα μπλόκα
Το ασημένιο γούρι που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ έμοιαζε με μεγάλο νόμισμα
Χαλαρή συζήτηση των βουλευτών της ΝΔ, με φόντο τις αντιδράσεις για των αγροτών στο Μαξίμου.
"Τα μέτρα στήριξης που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση κινούνται στη σωστή κατεύθυνση", σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κωνσταντίνο Τασούλα.
Ο Α. Τσίπρας κλιμακώνει την αντιπαράθεση στην Κεντροαριστερά
Τα ισχυρά κίνητρα, οι περιορισμοί και το μεγάλο στοίχημα: αν ιδιοκτήτες και κατασκευαστές θα "ανοίξουν" ακίνητα για μακροχρόνια ενοικίαση.
Τι αλλάζει στην πράξη για τους πολίτες με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.
Το κυβερνητικό στρατόπεδο προχωρά σε περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων που βάζει στο τραπέζι για την ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών.
"Σήμερα υπάρχει επείγουσα ανάγκη επανίδρυσης της δημοκρατικής - προοδευτικής παράταξης", τόνισε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε στην Πάτρα συνομίλησε με κόσμο σε χαλαρό κλίμα και αντάλλαξε απόψεις
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι "το "Μένουμε Ευρώπη" έχει αντιστραφεί, με την Ευρώπη να λέει πλέον, "Γινόμαστε Ελλάδα"
"Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία" ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η συζήτηση του Προϋπολογισμού, ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
"Ας δημιουργήσουμε άμεσα μια επιτροπή στη Βουλή[...]και να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο με ευρύτερη συναίνεση", ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο β' μέρος της έρευνας της GPO, καταγράφεται η θετική απάντηση για πρόωρες κάλπες και από ψηφοφόρους της ΝΔ.
Με επιδότηση ανακαινίσεων η κυβέρνηση επιχειρεί να "ξεκλειδώσει" χιλιάδες κλειστά ακίνητα.
Ανεβάζει τα αντικυβερνητικά ντεσιμπέλ από την Πάτρα ο Αλ. Τσίπρας την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός.
Η φετινή είναι και η πρώτη συζήτηση Κρατικού Προϋπολογισμού που διεξήχθη με την εφαρμογή του αυτόματου ηλεκτρονικού κόφτη των μικροφώνων.
Μετά τα συνεχή καλέσματα σε διάλογο από την πλευρά του Μαξίμου, και το "όχι" στο προσκλητήριο Μητσοτάκη για ραντεβού χθες, έγινε ένα ακόμη βήμα από την κυβέρνηση.
Το 61% δηλώνει ότι δεν έχει βοηθηθεί καθόλου από τις παροχές της κυβέρνησης - Τα ίδια επαναλαμβάνει ο Τσίπρας, σύμφωνα με το 68%
"Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά για να ελαφρύνει και λίγο το κλίμα και να γελάμε και λίγο", είπε ο Παύλος Μαρινάκης
"Η Ελλάδα βλέπει τη χώρα σας ως πραγματικό φίλο", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Μολδαβίας Μάγια Σάντου
Η χώρα είναι μη διακυβερνήσιμη γιατί δεν υπάρχει το κοινωνικό συμβόλαιο, δεν υπάρχουν συναινέσεις,
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας δεν επιβεβαιώνουν το αφήγημα ενός κυβερνητικού success story κατά την τελευταία πενταετία.
Η επίσημη λίστα και το κείμενο που κοινοποιείται από τους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι σημειώνουν για ευλογιά και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
"Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο αυτή τη βία", δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
Εξαπέλυσε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι "το μεγαλύτερο ατού του Μητσοτάκη"
Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, οι λύσεις προκύπτουν από συζήτηση διαμηνύει ο Κυρ. Μητσοτάκης στους αγρότες
Οι αγρότες θεωρούν ότι χωρίς συγκεκριμένες λύσεις και απτές απαντήσεις στα αιτήματά τους ο διάλογος δεν μπορεί να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην πρόσκληση για διάλογο του πρωθυπουργού στους αγρότες.
Σε περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα και εντείνουν την πίεση στην κυβέρνηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ ότι η κυβερνητική προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί.
Αλλά φυσικά ο Νίκος Ανδρουλάκης- ως γνήσιος δημοσιογράφος- δεν θα άφηνε ποτέ την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να απολογηθεί για την κουμπαριά του με τον Φραπέ. Σωστά. Και μετά του ήρθε κατακέφαλα ο Λαμπράκης
Η κυβέρνηση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για….πουγκιά με δώρα.
Συζητήθηκε το θέμα της σύγκλησης της επόμενης Άτυπης Διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό
Για τακτικισμούς και ψέματα κατηγορεί τον Κ.Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αγρότες πήγαν με τα τρακτέρ στα μπλόκα τους όπου θα αξιολογήσουν τα δεδομένα και θα λάβουν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους
"Οι βουλευτές δεν είναι απλοί ιμάντες μεταφοράς του κλίματος των πολιτών, αλλά πολιτικοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ.
Η παρέμβαση του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της "γαλάζιας" Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναμένεται να κινηθεί σε ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ατζέντας
Η αλλαγή ηγεσίας στο Eurogroup, με τον Κυριάκο Πιερρακάκη επικεφαλής, έρχεται σε μια περίοδο που φέρνει νέες προκλήσεις
Ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε ότι εγκληματίες δεν είναι όσοι έχουν υποστεί αδικίες, αλλά εκείνοι που ενορχήστρωσαν το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη ενόψει της συνάντησης που θα έχει σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη
"Όταν το άκουσα σκέφτηκα: ''τι; κυβερνάς την Ελλάδα; Και μετά πας σπίτι και βλέπεις Emily in Paris;", σχολίασε η Λίλυ Κόλινς.
Τι απαντούν οι ερωτηθέντες για ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ είτε με τη ΝΔ είτε με το ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα.
Από 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους όλοι οι συνταξιούχοι, και αυτοί οι οποίοι είχαν προσωπική διαφορά θα αρχίσουν από να βλέπουν αυξήσεις
Η πλαστική κάρτα διευκολύνει περαιτέρω την καθημερινότητα των ΑμεΑ και ειδικά το κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στην δωρεάν μετακίνηση με τις δημόσιες συγκοινωνίες
Στην έκτακτη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κ. Χατζηδάκης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Τσιάρας, και η προσωρινή ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η σύσκεψη για τα ζητήματα του αγροτικού τομέα γίνεται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το βιβλίο του στην Πάτρα την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - Πού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση της "Ιθάκης" το 2026.
"Ελάχιστο χρέος μας είναι διαρκώς να βοηθούμε και ποτέ να μην λησμονούμε" τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
"Εγκρίθηκαν εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ έγινε ενημέρωση για το σχέδιο αξιοποίησης του προγράμματος SAFE", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview, στο ερώτημα ποιον "εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας", προηγείται ο κανένας με 33,4%.
Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
"Ο κ. Μητσοτάκης εξαπατά τους αγρότες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος
Θυμήθηκε το φιάσκο με τα χρήματα που έδωσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, και τα οποία τα πλήρωσαν μετά και με τόκο, όλοι οι Ελληνες φορολογούμενοι.
"Οι πιο ακραίες κινητοποιήσεις μπορούν να στρέψουν την κοινωνία απέναντι στους αγρότες που έχουν δικαιολογημένα αιτήματα", δήλωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του συνεδρίου "Υγεία πάνω απ' όλα".
Η ηγεσία της Κουμουνδούρου αναζήτησε εκτόνωση στην απομάκρυνση του Σπ. Σουρμελίδη και τη διαρροή πως δεν απηχεί το πρωτοσέλιδο τη γραμμή του κόμματος.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Σπυρόπουλος "δεν καλούμε κανέναν Αλέξη Τσίπρα. Δεν αφορά τη συζήτηση του ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός".
"Μόνο που θα σταθώ δίπλα στον Τσίπρα, θα πάθει συγκοπή. Γιατί ξέρει ότι είναι ένοχος", είπε ο Παναγιωτης Λαφαζάνης.
Από όλες τις κριτικές που διάβασα για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, δυο βρήκα τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.
Με κλείσιμο και των παρακαμπτήριων οδών αλλά και λιμανιών κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, δηλώνοντας ότι δεν κάνουν βήμα πίσω.
Όπως λένε, η "πέτρα" που έριξε ο Τσίπρας έβαλε τέλος στη στασιμότητα του πολιτικού βάλτου
"Η Ελλάδα μετατρέπεται σε Κατάρ - Τύχη για την Ελλάδα η άφιξη της Γκίλφοϊλ"
"Θα μπορούσε να είναι χρήσιμη η Κωνσταντοπούλου αλλά συμπεριφέρεται τόσο κυκλοθυμικά και παλαβά. Έχει εμμονές""
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά για το βιβλίο του Τσίπρα, τη φιλία τους και την αφήγηση - "Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάποια στιγμή ένα βιβλίο του κ. Μητσοτάκη για τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα Τέμπη"
Η ανασκόπηση του πρωθυπουργού είναι στο στιλ του Spotify Wrapped , της ανασκόπησης της χρονιάς που είναι viral τις τελευταίες ημέρες