Τσίπρας: Πρέπει να ξέρεις να χάνεις, να σηκώνεσαι, να παλεύεις (φωτό)

"Το σημαντικό στην πολιτική είναι να ξέρεις και να χάνεις", σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του.

tsipras-prepei-na-ksereis-na-xaneis-na-sikwnesai-na-paleueis
SHARE THIS
0
SHARES

"Το σημαντικό στην πολιτική είναι να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις", σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του.

«Έδωσαν μια μάχη πολιτικού πολιτισμού, υπερασπίστηκαν τις ιδέες και τις απόψεις τους με δυναμισμό, με αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια. Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά να ξέρεις και να χάνεις, και το σημαντικότερο είναι να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις. Ο αγώνας που έδωσαν ήταν σημαντικός. Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους όσοι κέρδισαν σήμερα, και τους υποψήφιους δημάρχους που υποστηρίζονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και κέρδισαν, αλλά και όλους τους άλλους που σήμερα εξελέγησαν, Περιφερειάρχες και Δημάρχους. Θα πρέπει την επόμενη τετραετία να αγωνιστούν και να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις Περιφέρειές, τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από ένα νέο θεσμικό σύστημα που προβλέπει τη συνεργασία, τη συνεννόηση, την προγραμματική σύγκλιση. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι γνωστές, οι πολιτικές αντιθέσεις και διαφορές είναι γνωστές, αυτές δεν θα αλλάξουν ούτε στα νέα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, όμως, πιστεύω ότι θα δοθεί μια δυνατότητα, όπου υπάρχει κοινός τόπος, να υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών. Εμείς, τώρα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών, που είναι οι εθνικές εκλογές».

 

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όσους εκλέχτηκαν να κάνουν καλύτερες τις τοπικές κοινωνίες, ενώ αναφερόμενος στις πολιτικές αντιπαραθέσεις, είπε πως υπάρχουν όπως και οι αντιθέσεις είναι γνωστές. 

"Μπορεί οι κομματικές διαφορές να είναι διακριτές, αλλά στον χώρο της αυτοδιοίκησης θα χρειαστεί συνεννόηση και συνεργασία". 

"Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη μητέρα των μαχών τις εθνικές εκλογές", κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

 

Φωτό: Ευρωκίνηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook