X

Τσιπρας σε υπουργούς: Μέχρι 12 Ιουνίου να κλείσουν τα προαπαιτούμενα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα να στέλνει μήνυμα στους υπουργούς του για τα προαπαιτούμενα.

Γράφει: TheToc team

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το αργότερο μέχρι τις 10 με 12 Ιουνίου πρέπει να έχει κλείσει το θέμα των προαπαιτούμενων και να ψηφιστούν, όπως και το μεσοπρόθεσμο του 2019-2022.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου πήραν το λόγο ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος μίλησε για την Αναπτυξιακή Τράπεζα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης, Έφη Αχτσιόγλου (για το εργασιακό σχέδιο), καθώς και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας, Κώστας Φωτάκης, οι οποίοι ανέπτυξαν τα θέματα των τομέων τους.