Follow us

Τζανακόπουλος: Ο Τσακαλώτος κάνει καλό στη χώρα που δεν παραιτείται

"Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού, ο ένας είναι ΠΑΟΚ, ο άλλος Παναθηναϊκός". Δεν υπάρχει "καμία άλλη σκιά", είπε.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τζανακόπουλος: Ο Τσακαλώτος κάνει καλό στη χώρα που δεν παραιτείται

Την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει συνολική συμφωνία, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Είπε ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο για τη συμμετοχή του στο Φόρουμ για τον νέο Δρόμο του Μεταξιού που αποτελεί ένα τεράστιο επενδυτικό πρότζεκτ της Κίνας, έχουν κανονιστεί συγκεκριμένες συναντήσεις, με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Κίνας, ενώ αναμένεται να έχει και συναντήσεις με άλλους ηγέτες. Σημείωσε ότι είναι προφανές ότι όλοι θα βρίσκονται εκεί και θα υπάρξουν στο περιθώριο του Φόρουμ συναντήσεις "που θα έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο επενδυτικά, αλλά και για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξωτερική πολιτική".

Σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και τόνισε ότι "θα είμαστε η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την επιτροπεία και που θα ολοκληρώσει την τετραετία, και θα πάρει και δεύτερη για να μπορέσει να υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικού μετασχηματισμού". Έχει γίνει απολύτως σαφές, είπε, ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι για 2+4 χρόνια. Από τα 2 αυτά χρόνια, ο ενάμισης χρόνος είναι μέχρι να βγούμε από το πρόγραμμα και η προσπάθεια να εμπεδωθεί η σταθερότητα και έξω από τις διαδικασίες της επιτροπείας, και τα άλλα 4 χρόνια για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα κοινωνικού μετασχηματισμού.

Στο ερώτημα αν πιστεύει πως μπορεί να ξαναψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, απάντησε "Βεβαίως". Υποστήριξε ότι οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς στην Ελλάδα έχουν γίνει πάρα πολύ σαφείς και στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος. Είπε ότι προφανώς η κυβέρνηση εφαρμόζει πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο οι πολίτες ξέρουν ποιός μάχεται για τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, ποιός προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει μέτρα κοινωνικής στήριξης, ποιός προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση στην αγορά εργασίας, και ποιά είναι η κυβέρνηση που για πρώτη φορά βάζει στο στόχαστρο τη μεγάλη φοροδιαφυγή και τη διαπλοκή. Στον αντίποδα, ξέρει και ποιοί είναι οι συνεχιστές του παλιού καθεστώτος. "Όταν θα έρθει η κρίσιμη ώρα, έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι ο λαός θα ξαναστηρίξει αυτή την κυβέρνηση", τόνισε.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει ένα όσο το δυνατόν πιο σκληρό αγώνα για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης για τους συνταξιούχους με τις γνωστές δυσκολίες. Γιατί, πρόσθεσε, όλα όσα υλοποιούνται με το τρίτο πρόγραμμα έχουν και έναν χαρακτήρα πολιτικής επιβολής, "δεν είναι όλα πράγματα που θα επιλέγαμε να κάνουμε αν δεν ήμασταν σε συνθήκες επιτροπείας". Τόνισε σε ό,τι αφορά τη συμφωνία που έχει υπογραφεί, ότι "έγινε μια τεράστια προσπάθεια ώστε τα κατώτερα και μεσαία στρώματα να είναι εκείνα που κυρίως θα επωφεληθούν από τα θετικά μέτρα, ώστε να εξισορροπηθούν οι πραγματικά δύσκολες αποφάσεις που πήραμε σε ό,τι αφορά το συνταξιοδοτικό και το αφορολόγητο".

Χαρακτήρισε τη συζήτηση περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού είτε ως δημοσιογραφική είτε ως αποτέλεσμα ιδεών διαφόρων πολιτικών εγκεφάλων, για να τονίσει πως "δεν επίκειται κανενός είδους σχεδιασμός ή οποιαδήποτε πρωτοβουλία" και να επισημάνει εξάλλου ότι ο πρωθυπουργός ήταν περισσότερο από σαφής στη σχετική απάντηση που έδωσε στη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Παιδείας.

Ως προς τη Νέα Δημοκρατία, είπε ότι υπάρχει δυσκολία στο να υπάρξει σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση και επιχειρηματολογία με τα στελέχη της.

"Πολύ σύντομα θα έχουμε συμφωνία"

"Έχουμε ένα πάρα πολύ θετικό κλίμα, η Γερμανία και το ΔΝΤ ήδη από τα τέλη Φλεβάρη έχουν βρει ένα modus vivendi και εκτιμώ ότι πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε μια συμφωνία", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εξήγησε ότι αυτό που συζητείται είναι το σημείο ισορροπίας μεταξύ της ανάγκης της Γερμανίας να μην είναι πάρα πολύ συγκεκριμένες οι διατυπώσεις για τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων και, από την άλλη, η απαίτηση του ΔΝΤ να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα. Κάπου στη μέση θα βρεθεί το σημείο ισορροπίας, εκτίμησε.

Είπε ότι τα πράγματα είναι μπροστά μας σχεδόν δεδομένα: Θα ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης - "περίπου έως τις 18 Μάη πιστεύω θα έχουμε τελειώσει"-, από κει και πέρα οι θεσμοί θα γράψουν τη λεγόμενη έκθεση συμμόρφωσης και το Eurogroup της 22ας Μαΐου θα επικυρώσει την τεχνική συμφωνία, ενώ το δεύτερο που θα συζητηθεί είναι ο προσδιορισμός των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος (που θα εφαρμοστούν μετά το 2018, μετά τη λήξη του προγράμματος). Επισήμανε ότι ο προσδιορισμός τους έχει μπει στο επίκεντρο της συζήτησης γατί απαιτείται ώστε το ΔΝΤ να έχει τη δυνατότητα να τα λάβει υπόψη του στη μελέτη βιωσιμότητας και να μπορέσει να πει ότι το ελληνικό χρέος είναι πλέον βιώσιμο, αν λάβουμε υπόψη ότι αυτά τα μέτρα θα εφαρμοστούν. Και αυτό θα οδηγήσει στην ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Πράγμα, όπως σημείωσε, που μάλλον έχει προεξοφληθεί από τις διεθνείς αγορές γιατί η πτώση που βλέπουμε στα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων τις τελευταίες μέρες (επίπεδα που είναι τα χαμηλότερα επιτόκια κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης) είναι μια προεξόφληση θετικής κατάληξης της συζήτησης και για το ελληνικό χρέος.

Είπε ότι όταν γίνουν αυτά τα βήματα, "αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να κάνουμε σταδιακές κινήσεις ώστε τον Αύγουστο του 2018 να έχει τη δυνατότητα η χώρα να αναχρηματοδοτεί το χρέος της πλήρως από τις αγορές". Πρόσθεσε, "Ένας απ' τους στόχους μας είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα μετά την ολοκλήρωση της συνολικής συμφωνίας να κάνουμε την πρώτη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές. Αν αυτό θα μπορούσε να συμβεί εντός του καλοκαιριού, αυτό θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό για την ελληνική οικονομία και την εμπέδωση της σταθερότητας".

Σημείωσε ότι παρόλα αυτά τα θετικά στοιχεία η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει και υπογράμμισε ότι "η εμπέδωση της σταθερότητας και η δυνατότητα να περάσουμε σε μια φάση ανάκαμψης δεν έχει να κάνει με τα νούμερα, για μας το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας ώστε να βοηθήσουμε τα κοινωνικά στρώματα που έχουν περισσότερη ανάγκη".

Χαρακτήρισε μονόδρομο τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, διαφορετικά, πρόσθεσε, υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα - που ο ίδιος δεν διαβλέπει καν ως πιθανότητα - αποχώρησης του ΔΝΤ και συνέχισης του προγράμματος χωρίς αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, εξήγησε, τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί για το 2019 και το 2020 δεν πρόκειται να εφαρμοστούν, γιατί τα έχει ζητήσει το ΔΝΤ.

Για τις ασφαλιστικές εισφορές

Σε σχέση με τις ασφαλιστικές εισφορές, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι "υπάρχουν κάποια κοινωνικά στρώματα που έχουν υποστεί επιβαρύνσεις με τις ασφαλιστικές εισφορές, ωστόσο μιλάμε για μειοψηφία. Δεν λέει κανείς ότι πιθανόν να μην υπάρχουν και μικρά τμήματα που έχουν επιβαρυνθεί δυσανάλογα". Τόνισε πως σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες περίπου το 80% πληρώνουν είτε τα ίδια είτε το μεγαλύτερο τμήμα από αυτούς λιγότερα σε ό,τι αφορά στις ασφαλιστικές εισφορές.

Επισήμανε ότι το 2017 δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και το 2018 θα υπάρξει μια μορφή αλλαγής στον τεχνικό υπολογισμό του ύψους των ασφαλιστικών εισφορών που μπορεί να τις αυξήσει λίγο, ωστόσο θα επιβληθεί και μια έκπωση 15% οριζόντια, το οποίο οδηγεί στο 95% των περιπτώσεων στην ίδια ή ακόμα και σε χαμηλότερη ασφαλιστική εισφορά σε σχέση με το 2017.

Για το Ελεγκτικό Συνέδριο

Ο κ. Τζανακόπουλος διευκρίνισε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε γνώμη και όχι απόφαση, και πως αυτό που είπε στη γνωμοδότησή του είναι ότι οι πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες αλλαγές και καλύτερη αιτιολόγηση για το γεγονός ότι προχωράμε σε συγκεκριμένες εξοικονομήσεις της συνταξιοδοτικής δαπάνης. Είπε πως αν δεν υπάρξει αυτή η αιτιολόγηση, είναι πιθανό κάποιες από αυτές τις αλλαγές να προσκρούουν στο Σύνταγμα ή στο πρώτο πρωτόκολλο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που αφορά στο δικαίωμα της περιουσίας. "Αλλά", πρόσθεσε, "θα ληφθεί υπόψη η συγκεκριμένη γνώμη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ωστόσο δεν δημιουργεί οποιοδήποτε πολιτικό ή ακόμα και νομικό πρόβλημα".

Τί απαντά η κυβέρνηση στις κατηγορίες της ΝΔ για προσπάθεια διαπλοκής

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες της ΝΔ για διαπλοκή και ότι θέλει να φέρει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι "η ΝΔ κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, κατηγορεί για διαπλοκή την κυβέρνηση που έφερε στη Βουλή το ζήτημα των θαλασσοδανείων των ΜΜΕ". Πρόσθεσε επίσης, "Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο ίδιος να σηκώσει τηλέφωνο για να πιέσει τραπεζίτη να δώσει δάνεια σε οποιονδήποτε μεγαλοεκδότη ή καναλάρχη. Μπορείτε κι εσείς να κρίνετε αν και κατά πόσον η παρούσα κυβέρνηση έχει οποτεδήποτε παρέμβει υπέρ οποιουδήποτε μεγαλοεπιχειρηματία και με τον οποιονδήποτε τρόπο ώστε να στηρίξει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα", πρόσθεσε.

Είπε ότι "αυτό που έγινε με την τροπολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα μηχανεύονταν και υλοποιούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για να ελέγξουν τα μεγάλα ΜΜΕ και να εξυφάνουν τα δίκτυα της διαπλοκής". Επί της τροπολογίας διευκρίνισε, "Σας λέω με πάρα πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και πάρα πολύ μεγάλη ευθύτητα: Η συγκεκριμένη τροπολογία το μόνο που έλεγε ήταν ότι δεν βαρύνεται με την προσωπική του περιουσία κάποιος που κάνει μια επένδυση και κατά τη στιγμή της επένδυσης δεν έχει ενημερωθεί για συγκεκριμένα χρέη και πρόστιμα που προκύπτουν από εγκληματική δραστηριότητα της προηγούμενης διοίκησης".

Επισήμανε ότι η δίκη για τον κ. Σαββίδη και τη ΣΕΚΑΠ έχει γίνει ήδη πριν από τέσσερις μήνες, για να σχολιάσει πως πριν από λίγες μέρες η ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει φωτογραφική τροπολογία και σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζαβάρας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν είναι αρκούντως φωτογραφική. "Πρέπει να αποφασίσουν και στη ΝΔ τί ακριβώς θέλουν", σχολίασε. Πρόσθεσε επίσης ότι "η κ. Μπακογιάννη, προσωπική φίλη του γνωστού επιχειρηματία κ. Χριστοφοράκου, θα πρέπει να προσέχει περισσότερο όταν αναφέρεται στον πρωθυπουργό και για τις σχέσεις του με την επιχειρηματική κοινότητα".

"Είναι γνωστό τοις πάσι", τόνισε, "ότι η μοναδική κυβέρνηση που αγωνίζεται εναντίον πρακτικών που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, είναι η σημερινή. Είναι υπερβολικό να κατηγορούν στελέχη που πρωταγωνίστησαν την τριακονταετία της διαπλοκής τη σημερινή κυβέρνηση για διαπλοκή ή για διάθεση διαπλοκής". Είπε ότι η κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να διασφαλίζει ίσους όρους ανταγωνισμού, τη νομιμότητα και την απόλυτη διαφάνεια με οποιαδήποτε πρωτοβουλία κι αν έχει πάρει.

Ως προς το αν σκέφτεται η κυβέρνηση να γίνει διακανονισμός χρεών και δανείων σε υπό μεταβίβαση επιχειρήσεις ΜΜΕ και αν θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για MEGA, ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ, σημείωσε ότι "δεν υπάρχει καμία τροπολογία που ετοιμάζεται", χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο παράδειγμα δημοσιευμάτων ως χαρακτηριστικό του τρόπου που παράγονται οι ειδήσεις. Εξήγησε ειδικότερα ότι υπάρχει το προαπαιτούμενο υπ' αρίθμ. 60 στη λίστα με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας, που μιλά για επιτάχυνση των διαδικασιών πτώχευσης ΜμΕ (μικρομεσαίων επιχειρήσεων) και όχι ΜΜΕ, όπως κάποιοι δημοσιογράφοι θεώρησαν. Εξήγησε ότι το αγγλικό κείμενο αναφέρεται σε "small and medium enterprises", δηλαδή σε ΜμΕ και όχι σε ΜΜΕ. "Έτσι παρήχθη μια ολόκληρη ιστορία από το πουθενά", σχολίασε.

Ως προς το τι θα κάνει η κυβέρνηση για να βοηθηθούν οι εφημερίδες που βρίσκονται σε μεγάλη κρίση, είπε ότι κάνει και θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε και τα ΜΜΕ όπως και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις ρυθμίσεις που γίνονται για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις. "Υποστηρίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία εφόσον γίνεται με διαφάνεια και στο πλαίσιο της νομιμότητας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποστηρίξουμε χαριστικού τύπου διευθετήσεις και χαριστικού τύπου αναδιαρθρώσεις δανείων, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Θα ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις που είναι βιώσιμες σύμφωνα με τον νόμο και δικαιούνται τα ωφελήματα που προβλέπει το νομοθετικό πλαίσιο", τόνισε.

"Ο κ. Τσακαλώτος κάνει καλό στην κυβέρνηση και τη χώρα με το γεγονός ότι δεν παραιτείται"

Στο ερώτημα αν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, απάντησε χιουμοριστικά: "Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού, ο ένας είναι ΠΑΟΚ, ο άλλος Παναθηναϊκός". Δεν υπάρχει "καμία άλλη σκιά", πρόσθεσε.

"Ο κ. Τσακαλώτος κάνει καλό και στην κυβέρνηση στη χώρα με το γεγονός ότι δεν παραιτείται", τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με παλαιότερη δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι αν έπεφτε το αφορολόγητο κάτω από τα 9.000 ευρώ θα παραιτείτο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι αυτή η δήλωση είχε γίνει σε μια διαφορετική συγκυρία, σε άλλο πλαίσιο, και εν συνεχεία υπήρξε αλλαγή στη δυναμική της διαπραγμάτευσης, η οποία ωστόσο κατέληξε με εκατέρωθεν υποχωρήσεις και από την κυβέρνηση και από το ΔΝΤ, με την συμφωνία για ταυτόχρονη ψήφιση και εφαρμογή των αντιμέτρων.

Συγκεκριμένα, είπε ότι η δήλωση αυτή "έγινε στο πλαίσιο της α' αξιολόγησης, όταν 5-6 μήνες μετά τη συμφωνία του Αυγούστου απαιτούσε το ΔΝΤ τη μείωση του αφορολόγητου στο πλαίσιο εκείνης της απίστευτης προσπάθειας του να επιβάλει μέτρα 3,5 δισ. παραπάνω στην α' αξιολόγηση. Τότε είπε ο κ. Τσακαλώτος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό αποδεκτό από την ελληνική κυβέρνηση, λίγους μήνες αφού έχουμε καταλήξει στη συμφωνία του Αυγούστου του 2015 που προέβλεπε συγκεκριμένη προσαρμογή. Λίγες μέρες και αφού έκλεισε η α' αξιολόγηση, τέθηκε από τη Γερμανία ως προαπαιτούμενο για τη συνέχιση του προγράμματος η συμμετοχή του (Διεθνούς Νομισματικού) Ταμείου. Επομένως η δυναμική της διαπραγμάτευση άλλαξε πλήρως σε αυτή τη φάση. Εμείς κάναμε μια υποχώρηση σε ό,τι αφορούσε την απαίτηση του ΔΝΤ για την αύξηση 1% των φορολογικών εσόδων μέσω της μείωσης του αφορολόγητου ορίου. Ωστόσο, και το ΔΝΤ έκανε πολύ μεγάλη υποχώρηση από την αρχική του θέση, που αφορούσε την ταυτόχρονη ψήφιση και εφαρμογή των αντιμέτρων".

"Αυτό το πεδίο ισορροπίας ήταν αυτό που προέκυψε μετά τη μεγάλη μάχη της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης", σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η μεγάλη γιορτή σταρ μπαρ της Αθήνας: Όλα όσα δε χάνονται αυτή την εβδομάδα

Η Athens Bar Week είναι εδώ και μερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν με guests τις αθηναϊκές μπάρες. Τι θα παίξει, πότε και πού.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 29 Οκτ 2025 | 10:39

Μαρινάκης: Παραμύθια της Χαλιμάς ότι φεύγει ο Μητσοτάκης και έρχεται ο Δένδιας - Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη

"Ο κ. Δένδιας είναι στην πρώτη γραμμή πολύ σημαντικών επιτυχιών", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 23 Οκτ 2025 | 10:16

Τσακαλώτος για Τσίπρα: "Σε ένα σχήμα Σοσιαλδημοκρατίας, Αριστεράς που συμφωνεί σε 4-5 πράγματα, έχει ρόλο"

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως αν ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να συμβάλλει και να είναι μέρος μίας συμφωνίας ευρύτερης στην κεντροαριστερά, τότε είναι καλοδεχούμενος.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2023 20 Οκτ 2025 | 11:18

"Εμφύλιος" και στη Νέα Αριστερά: Τα καρφιά Αχτσιόγλου για το άδειασμα Τσακαλώτου - "Αστοχη και ανακριβής δήλωση"

Η Έφη Αχτσιόγλου χαρακτήρισε ως "άστοχη και ανακριβή" τη δήλωση Τσακαλώτου για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το 2023.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 16 Οκτ 2025 | 09:42

Το άδειασμα Τσακαλώτου σε Τσίπρα: Δεν ήταν κοστολογημένο το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το 2023

"Θεωρούσαμε πως είμαστε στην αντιπολίτευση και μπορούμε να λέμε και κάτι παραπάνω" είπε ο κ. Τσακαλώτος.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 13 Οκτ 2025 | 16:44

Μαρινάκης για μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: Η επιβολή της τάξης είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

"Το νόημα του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη δεν ανήκει σε κανέναν μεμονωμένα, δεν πρέπει να υπάρχει εκεί για καμία διαδήλωση", είπε ο Π. Μαρινάκης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 09 Οκτ 2025 | 16:06

Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κατάθεση Βάρρα δεν περιγράφει καμία ποινική ευθύνη του πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη

Καμία ποινική ευθύνη του Μάκη Βορίδη δεν περιγράφεται στην κατάθεση του Βάρρα, σημειώνει ο Παύλος Μαρινάκης.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 09 Οκτ 2025 | 13:27

Τσακαλώτος για Τσίπρα: Έχουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια - Νομίζω ότι πάει για κόμμα

"Νομίζω ότι πάει για κόμμα", είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσθέτοντας ότι "τον μηχανισμό δεν τον έχω καταλάβει".

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 06 Οκτ 2025 | 13:32

Μαρινάκης για παραίτηση Τσίπρα: Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε όλοι σωσίβιο

"Ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισ.", είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Νοε 2025 | 19:37

Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου του "Ιθάκη" - Πότε θα κυκλοφορήσει

Πρόκειται για προσωπική, εξομολογητική, αλλά και αυτοκριτική ματιά του Αλέξη Τσίπρα

ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 04 Νοε 2025 | 19:14

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ποιος είναι ο 19χρονος γιος της, Ρόναν Βίλενσι - Θα μείνει μόνιμα μαζί της στην Αθήνα [εικόνες]

Ο 19χρονος αποτελεί καρπό του γάμου της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον επιχειρηματία Έρικ Βίλενσι, τον οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 2006 στα νησιά Μπαρμπέιντος

ΠΗΓΕΣ 04 Νοε 2025 | 18:25

Κατάθεση Τσιάρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Σχέδιο και διαφάνεια" βλέπει η κυβέρνηση, "τα έκανε σαλάτα" λέει η αντιπολίτευση

"Η πραγματικότητα είναι ότι για πρώτη φορά, ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπαίνει σε τροχιά διαφάνειας, αξιοπιστίας και θεσμικής ανασυγκρότησης", αναφέρουν πηγές της ΝΔ

ΟΣΑ ΕΙΠΕ 04 Νοε 2025 | 17:32

Μενδώνη στη Γενική Συνέλευση της UNESCO: "Ολα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα"

"Η παράνομη διακίνηση πολιτιστικών αγαθών", σημείωσε η Λίνα Μενδώνη, "εξακολουθεί να αποτελεί παγκόσμια απειλή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Νοε 2025 | 15:24

Ανδρουλάκης: Η παραίτηση του Σκλήκα αποτελεί ομολογία για το φιάσκο της ΝΔ στο ζήτημα των ΕΛΤΑ

"Ο πολίτης στην περιφέρεια θέλει το κράτος δίπλα του, αλλά η ΝΔ απαξίωσε τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησε για αναθέσεις σε κολλητούς", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΣΒΗΣ ΗΠΑ 04 Νοε 2025 | 15:04

Μετά τον Τασούλα συνάντησε τον Γεραπετρίτη η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η θερμή αγκαλιά στο Υπουργείο Εξωτερικών

"Μας πήρε λίγο καιρό για να ξαναβρεθούμε. Έχουμε πολλά να πούμε", είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 04 Νοε 2025 | 14:52

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Οι αριθμοί που βρήκα ξεπερνούσαν κάθε όριο" κατέθεσε ο Τσιάρας - Τι είπε για τον Σαλάτα

"Ο έλεγχος που έγινε κατέδειξε χιλιάδες δικαιούχους με παράνομα πλαστά πιστοποιητικά" κατέθεσε στην Εξεταστική ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 04 Νοε 2025 | 14:41

Μαρινάκης για παραίτηση Σκλήκα απο ΕΛΤΑ: Δεν κλείνεις 204 καταστήματα χωρίς διάλογο- Η μεταρρύθμιση θα ολοκληρωθεί

"Η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι κανείς πολίτης δεν θα μείνει χωρίς εξυπηρέτηση και ότι δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας", είπε ο Παύλος Μαρινάκης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 04 Νοε 2025 | 13:51

Τσιάρας σε Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τέλη του Νοεμβρίου οι πληρωμές προς τους αγρότες

Τι δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΥΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ 04 Νοε 2025 | 13:31

Εντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την αναβολή της συνεδρίασης στη Βουλή για τα ΕΛΤΑ

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την αναβολή της συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ στη Βουλή.

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 04 Νοε 2025 | 13:11

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ο διάλογος για Μύκονο και Σαντορίνη με Τασούλα [εικόνες - βίντεο]

Αμέσως μετά, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έγινε δεκτή στο ΥΠΕΞ από τον Γιώργο Γεραπετρίτη και αύριο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 04 Νοε 2025 | 12:59

Τσακίρης σε Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τεχνοκρατική η επιλογή μου - Λάθος η υπαγωγή του Οργανισμού στην ΑΑΔΕ

Ο κ. Τσακίρης ανέφερε ότι η επιλογή του έγινε με καθαρά τεχνοκρατικά κριτήρια.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Νοε 2025 | 12:33

Τσουκαλάς: Οι δηλώσεις Σαλάτα καταδεικνύουν τον κεντρικό ρόλο Μυλωνάκη στη διαχείριση του ΟΠΕΚΕΠΕ

"Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει καθυστερήσεις" ανέφερε ο Κώστας Τσουκαλάς

ΕΛΤΑ 04 Νοε 2025 | 12:25

Τέλος από CEO των ΕΛΤΑ ο Γρηγόρης Σκλήκας - Η επιστολή παραίτησης με αιχμές για τους βουλευτές

Η απόφαση να μπει λουκέτο σε 204 καταστήματα των ΕΛΤΑ έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό της γαλάζιας Κ.Ο.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Νοε 2025 | 12:18

Γεωργιάδης για ΕΛΤΑ: Σοβαρό θεσμικό θέμα το ότι δεν είχαν ενημερωθεί οι βουλευτές - Υπήρξε λάθος χειρισμός

"Μια προφανώς ορθολογική όπως και αναπόφευκτη απόφαση αναδιάρθρωσης εφαρμόστηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο", τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 04 Νοε 2025 | 12:10

Προαναγγελία Χρυσοχοΐδη για αλλαγή της νομοθεσίας περί όπλων: "Πρέπει να υπάρξει αυστηροποίηση, παραείναι χαλαρή"

Η Αστυνομία έχει συλλάβει εκατοντάδες πολίτες για τις "μπαλωθιές", ωστόσο δεν έχουν πάει φυλακή", είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ 04 Νοε 2025 | 11:30

Στο τραπέζι η παραίτηση του CEO των ΕΛΤΑ - Πυρετός συσκέψεων στο Μαξίμου - Ανακοινώσεις το μεσημέρι

Η προγραμματισμένη για τις 13:00 συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου φέρεται να είναι στον "αέρα".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 04 Νοε 2025 | 11:15

Κακλαμάνης για λουκέτο στα ΕΛΤΑ: 30 βουλευτές της ΝΔ παρέλασαν έξαλλοι στο γραφείο μου

Με την ανακοίνωση του κλεισίματος 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ ,"παρέλασαν 30 βουλευτές του κόμματός μου από το γραφείο μου σε έξαλλη κατάσταση".

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ 04 Νοε 2025 | 07:24

Οργισμένο ξέσπασμα των "γαλάζιων" βουλευτών για τα ξαφνικά λουκέτα στα ΕΛΤΑ - Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση και ο CEO

Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου οι βουλευτές τα…ακούνε από τους αγρότες, σειρά έχουν τα ΕΛΤΑ που συσσωρεύουν την αντίδραση των τοπικών κοινωνιών της περιφέρειας.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 03 Νοε 2025 | 21:03

"Σφαγή" στην κυβερνητική τηλεδιάσκεψη για τα ΕΛΤΑ: Βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν την παραίτηση της διοίκησης

Η άτυπη τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για τα ΕΛΤΑ συνοδεύτηκε από αρκετή ένταση - Ποιοι βουλευτές αντέδρασαν έντονα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 03 Νοε 2025 | 20:37

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με το προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα [εικόνες]

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κ. Γκίλφοϊλ στην Αθήνα μετά την άφιξή της

ΓΚΑΛΟΠ 03 Νοε 2025 | 20:18

Δημοσκόπηση Alco: Εκτινάχθηκαν στο 21,5% οι αναποφάσιστοι - Οι περισσότεροι δηλώνουν κεντρώοι και κεντροδεξιοί

Ένας στους δύο διαφωνεί με την τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπως καταγράφει η δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha - Τα ποσοστά των κομμάτων

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ACTION 24 03 Νοε 2025 | 19:04

Ζαχαράκη: Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία στα Βορίζια - "Αν χρειαστεί θα πάω κι εγώ" [βίντεο]

Η κ. Ζαχαράκη προανήγγειλε την εκ νέου ενεργοποίηση των σχολών γονέων, που είχαν λειτουργήσει την προηγούμενη χρονιά, με στόχο να στηριχθούν οι οικογένειες των χωριών που δοκιμάζονται

“ΚΡΟΥΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ" 03 Νοε 2025 | 18:54

Σκέρτσος: Ανοιχτός στο να κληθεί στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

"Κρούετε ανοικτές θύρες, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται", τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, κάνοντας λόγο για παρανόηση των δηλώσεών του που σκοπίμως αναπαράγονται και ανακυκλώνονται

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 03 Νοε 2025 | 18:53

Κόντρα Δούκα - Μπακογιάννη για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Η διαβούλευση τελειώνει και δεν έχετε καταθέσει πρόταση"

Συνεχίζεται η κόντρα γύρω από τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα - Απάντηση Χάρη Δούκα σε Μιχαηλίδου-Μπακογιάννη - Κάλεσε φορείς να συμμετάσχουν ενεργά στη διαβούλευση

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 03 Νοε 2025 | 18:47

Στρατάκος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο "Φραπές" δεν εννοούσε τα περί δολοφονίας της Τυχεροπούλου - Δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά

"Ο διάλογος είναι καθ’ υπερβολήν - Συνεχώς έλεγε διάφορα. Τα περισσότερα δεν τα εκλάμβανα ως σοβαρά", τόνισε ο Γιώργος Στρατάκος στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 03 Νοε 2025 | 18:17

Σπίρτζης στη δίκη για το Predator: Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις

Ανέφερε επίσης ότι εγκρίθηκαν εξαγωγικές άδειες του λογισμικού από το αρμόδιο υπουργείο, γεγονός που χαρακτήρισε "απαράδεκτο"

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 03 Νοε 2025 | 17:46

"Ξαναχτύπησε" η Βάσια Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ: "Έχουμε στελεχάρες και προγραμματάρα" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η κ. Αναστασίου κάλεσε τους συναδέλφους της στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν τη γκρίνια, σχολιάζοντας τα περί "κολλημένης βελόνας"

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ 03 Νοε 2025 | 17:39

"Ντροπή": Οργισμένη η Μιχαηλίδου για τις αντιδράσεις σχετικά με τη δημιουργία κατοικιών ΑμεΑ στο Μαρούσι

"Το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία να ζουν μέσα στην κοινωνία, όχι στο περιθώριο, είναι αδιαπραγμάτευτο", τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 03 Νοε 2025 | 17:00

Καρφιά Ανδρουλάκη για πολυφωνία από κορυφαία στελέχη: Δεν αξίζει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να γίνονται λάθος δηλώσεις

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναγνώρισε πως το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται στην εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ 03 Νοε 2025 | 16:48

Ο Πρετεντέρης για τα σχόλια κατά της Σακελλαροπούλου που έγινε πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών- Κακορίζικοι και μικρόψυχοι

Εχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές της, γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης

ΑΙΧΜΑΡΑ 03 Νοε 2025 | 16:18

Το καρφί της "Πανδώρας" για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Λιμενάρχη Χανίων- Είναι προφανώς πελάτης της

Το καρφί της στήλης Πανδώρα των Νέων για την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 03 Νοε 2025 | 15:56

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Ουδέποτε άσκησα πίεση για έκνομες πράξεις", κατέθεσε ο πρώην γ. γ. του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

"Για τις επισυνδέσεις, που αναφέρεται το όνομά μου είμαι σίγουρος ότι θα ερωτηθώ και θα τα συζητήσουμε στη συνέχεια" είπε ο κ. Στρατάκος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 03 Νοε 2025 | 15:17

Π. Μαρινάκης: Επικοινωνιακά ήταν άστοχος ο τρόπος που η διοίκηση των ΕΛΤΑ χειρίστηκε το θέμα

"Δημιουργήθηκε μια ανησυχία σε τοπικές κοινωνίες και σε κάποιους βουλευτές", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΕΚΤΕΝΗ ΑΡΘΡΑ 03 Νοε 2025 | 12:58

Γερμανικά ΜΜΕ για τη βεντέτα στα Βορίζια: "Σκηνικό πολέμου με χαλάζι από σφαίρες - Οι τουρίστες φοβούνται"

"Στην Κρήτη είναι εξαιρετικά διαδεδομένη η κουλτούρα της οπλοκατοχής", γράφεται χαρακτηριστικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 03 Νοε 2025 | 12:52

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος των πληγέντων και να εξασφαλίσει την ίση αντιμετώπιση όλων των θυμάτων εθνικών τραγωδιών.

ΤΕΜΠΗ 03 Νοε 2025 | 12:25

Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - H λύση ετοιμάζεται πολύ γοργά, θα βγάλει και τον ηγέτη της"

"Αυτή η κυβέρνηση είναι το χειρότερο που μας έχει συμβεί" είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΡ 03 Νοε 2025 | 11:34

Η οργισμένη διάψευση της Έφης Αχτσιόγλου για τον... καναπέ και τις δύο βιβλιοθήκες: "Εχω περάσει πολύ χειρότερα"

Η κ. Αχτσιόγλου διέψευσε το συκοφαντικό δημοσίευμα, λέγοντας "στις ιδιοφυίες που σκέφτηκαν αυτή την ιστοριούλα ότι έχει περάσει πολύ χειρότερα ".

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 03 Νοε 2025 | 11:12

Ο Πορτοσάλτε ζητάει άμεση επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου: "Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σύστημα"

Ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ανάγκη για έναν άνθρωπο που θα συντονίσει τους υπουργούς και τους βουλευτές

ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ 03 Νοε 2025 | 11:04

Ο Δρυμιώτης ζήτησε συγγνώμη από τη Μυρσίνη Λοϊζου: "Mea culpa, αλλά είχε κάνει και αυτή οξείες δηλώσεις"

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης είχε αποδώσει λανθασμένα μία χυδαία ανάρτηση στη Μυρσίνη Λοϊζου, σε άρθρο του στην Καθημερινή.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 03 Νοε 2025 | 09:59

Βολουδάκη: Δεν πρέπει να κλείσουν ΕΛΤΑ σε απομακρυσμένες περιοχές πριν διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων

"Τα ταχυδρομεία είναι κάτω από τον έλεγχο του Υπερταμείου, με το νόμο 43 89 του 2016, άρα λοιπόν δεν είναι δημόσιο αυστηρά.".

ΠΙΕΣΗ 03 Νοε 2025 | 06:30

Στην πρέσα μεταξύ ΕΛΤΑ & ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Ξεσηκώθηκαν και βουλευτές της ΝΔ για το κλείσιμο των ταχυδρομείων

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεται η κυβέρνηση, με τις υποθέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και των ΕΛΤΑ.

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 02 Νοε 2025 | 14:08

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Το πρώτο 24ωρο της στην Αθήνα - Αναλαμβάνει καθήκοντα, οι πρώτες της κινήσεις

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της διπλωματικής της θητείας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 4 Νοεμβρίου

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 02 Νοε 2025 | 13:48

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Κύπρο για το μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη – "Αγαπήθηκε και ενέπνευσε"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το "παρών" στο 12ο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαύκου Κληρίδη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Νοε 2025 | 11:07

Κυρ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ - Προτεραιότητα οι ένστολοι

Μπαίνουμε στον Νοέμβριο με έργα σε εξέλιξη, σημειώνει στην εβδομαδιαία ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 02 Νοε 2025 | 08:35

Παπαγιαννίδης για Τσίπρα στο TheTOC: Η πολιτική ζωή χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή και επανισορρόπηση

Ποιος είναι ο νέος Αλέξης Τσίπρας μετά το rebranding πόσο έχει αποστασιοποιηθεί από λογικές του παρελθόντος και ποιος κινδυνεύει από την επιστροφή του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ 01 Νοε 2025 | 23:59

Ανδρουλάκης από Λάρισα: Η κυβέρνηση οδηγεί τους αγρότες σε μνημόνια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ευθέως τη Νέα Δημοκρατία ότι χειρίζεται τα κοινωνικά προβλήματα με διχασμό και πελατειακές λογικές

ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ "GRAND HYATT" 01 Νοε 2025 | 19:21

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Χαμογελαστή και απαστράπτουσα στην πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα [εικόνες - βίντεο]

Το event θα περιλαμβάνει επίσημο δείπνο, κοκτέιλ και χορό, ενώ οι προσκεκλημένοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το μενού της προτίμησής τους

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ 01 Νοε 2025 | 16:53

Σκληρό ροκ υπουργείου Ανάπτυξης - Δούκα για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Είναι δήμαρχος και όχι δελφίνος του ΠΑΣΟΚ"

Το υπουργείο καλεί τον κ. Δούκα "να συνειδητοποιήσει ότι είναι Δήμαρχος Αθηναίων και όχι υποψήφιος δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, όπως ο ίδιος επιθυμεί"

ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ 01 Νοε 2025 | 16:45

Ανατροπή για τα ΕΛΤΑ: Αναστολή λειτουργίας μόνο σε καταστήματα στα αστικά κέντρα - Τρίμηνη παράταση για επαρχία

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, η εξυγίανση των ΕΛΤΑ είναι αναγκαία για την επιβίωσή τους και η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το οξύ οικονομικό πρόβλημα της εταιρίας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 01 Νοε 2025 | 15:46

Έφτασε στην Αθήνα η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Κινητικότητα στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι

Η πρώτη επίσημη υποχρέωσή της είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη, όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΓΙΑ ΕΛΤΑ 01 Νοε 2025 | 12:56

Χατζηδάκης: Ποτέ δεν αρνήθηκα δύσκολες μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν μπορεί να συνδέεται με εμένα ό,τι προκαλεί αντιδράσεις

Ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τις ανακοινώσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ για κλείσιμο καταστημάτων και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 01 Νοε 2025 | 12:43

Παρέμβαση Σαμαρά για τα ΕΛΤΑ: Να επανεξεταστεί η απόφαση - Η κυβέρνηση αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους

Ο πρώην πρωθυπουργός με δήλωσή του εκφράζει την άποψη ότι πρέπει να επανεξεταστεί η ξαφνική απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ.

01 Νοε 2025 | 08:22

Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Η πρώτη της επίσημη υπoχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της

Στην Αθήνα φθάνει σήμερα, Σάββατο (1/11) η νέα Αμερικανίδα πρέσβης Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με ιδιωτική πτήση, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 01 Νοε 2025 | 08:08

Γαλάζια… σύννεφα πάνω από τα ΕΛΤΑ - Το λουκέτο σε 200 καταστήματα φέρνει γκρίνια στη ΝΔ

Η αιφνιδιαστική απόφαση Υπερταμείου και διοίκησης των ΕΛΤΑ να βάλουν λουκέτο σε 204 φυσικά καταστήματα, προκάλεσε αντιδράσεις.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ 31 Οκτ 2025 | 19:15

ΕΛΤΑ: Αντιδράσεις και εντός ΝΔ για το κλείσιμο 204 καταστημάτων - Θέμα επιβίωσης των θέσεων εργασίας έθεσε ο Μαρκόπουλος

Βουλευτές της κυβέρνησης κατέθεσαν ερωτήσεις και αναφορές, ζητώντας εξηγήσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα

ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 31 Οκτ 2025 | 16:42

Κόντρα Μιχαηλίδου - Δούκα για τα πατίνια στην Αθήνα: "Η πόλη ανήκει σε όλους" - "Υπάρχει άδεια από υπουργείο"

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου, κάλεσε τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρυθμίσεις για την προστασία των πεζών και των Ατόμων με Αναπηρία

"ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ" 31 Οκτ 2025 | 16:01
ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 31 Οκτ 2025 | 15:55

Μονή Σινά: Η ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Συμεών - Παρών ο Κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα [αποκλειστικές εικόνες]

Στην τελετή ενθρόνισης παρέστη ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του - Συναντήσεις με Πατριάρχη Ιεροσολύμων Αρχιεπίσκοπο Συμεών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

ΚΡΙΜΑ 31 Οκτ 2025 | 15:51

Όταν ο Νιόνιος είπε όχι στην ιδέα να κατέβει για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Όπως γράφει η Καθημερινή, η ιδέα άρεσε αρχικά στον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά στράβωσε λόγω των κομματικών

ΜΠΡΡΡΡ 31 Οκτ 2025 | 15:12

Βάσια Αναστασίου: Η επιλαχούσα βουλευτής που είπε ότι είναι "ένα θάνατο" πριν να καταλάβει την έδρα…

Αρνητικά σχόλια για την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσια Αναστασίου

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 31 Οκτ 2025 | 15:07

ΕΛΤΑ: Αυτά είναι τα 204 υποκαταστήματα που κλείνουν - Στη Βουλή το θέμα, αντιδράσεις και από βουλευτές ΝΔ

Συγκαλούνται οι αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για το ζήτημα των ΕΛΤΑ, μετά το αίτημα του Νίκου Παππά.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ 31 Οκτ 2025 | 14:55

Γκίλφοϊλ: Με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα - Το σπίτι όπου θα μείνει, η δεξίωση και το "πριβέ" στον Αργυρό

Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα φτάσει στην Αθήνα και θα εγκατασταθεί στην πρεσβευτική κατοικία, στην οποία έχουν γίνει ειδικές ρυθμίσεις στον χώρο για τις ανάγκες της

ΓΙΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ 31 Οκτ 2025 | 14:22

Σκληρή επίθεση Κασσελάκη στον Μπέο: Δεν μας απασχολεί τι κάνει στην τουαλέτα του ο απόπατος της κοινωνίας

"Να τον χαίρονται στη ΝΔ τον ψηφοφόρο τους", ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αχιλλέα Μπέο

ΒΟΥΛΗ 31 Οκτ 2025 | 13:42

"Απαιτούνται δύσκολες αποφάσεις για την αναδιάρθρωση": Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ μετά τις αντιδράσεις για το μαζικό λουκέο

Το κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ, σημείωσε ο υπουργός, "δεν είναι ένα καινούριο θέμα, είναι μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει επί προηγούμενων κυβερνήσεων".

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 31 Οκτ 2025 | 13:20

Δούκας: Eμπιστεύομαι τον Ανδρουλάκη αλλά να είναι καθαρό, μέσω συνεδρίου, ότι δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ

Ο Χάρης Δούκας είπε ότι εμπιστεύεται τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε όμως παράλληλα ότι λείπει ένα μεγάλο, ανοιχτό συνέδριο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΛΤΑ 31 Οκτ 2025 | 12:51

ΕΛΤΑ: "Ναι" και από τη ΝΔ στην άμεση σύγκληση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής που ζήτησε η αντιπολίτευση

Προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της απόφασης να κλείσουν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ

ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 31 Οκτ 2025 | 12:23

Ο Γεωργιάδης είπε ότι η Μπακογιάννη ήταν στο πίσω κάθισμα στο τροχαίο έξω από τη Βουλή- Μετά το διόρθωσε

Δύο διαφορετικές εκδοχές έδωσε μέσα σε λίγη ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο φοιτητή Ιάσονα Λαλαούνη.

ΜΑΚΡΟΚΕΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Οκτ 2025 | 12:02

Καρανίκας για επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: "Τα νέα λιγούρια της πολιτικής – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί"

Ο Νίκος Καρανίκας κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι "μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας".

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 31 Οκτ 2025 | 11:56

Διαγραφή Βούλτεψη ζητά το ΠΑΣΟΚ - Είπε "να πάει πίσω στη χώρα της η Ευρωπαία Εισαγγελέας"

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη Σοφία Βούλτεψη για δηλώσεις της για την Ευρωπαία Εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 31 Οκτ 2025 | 11:29

ΠΑΣΟΚ σε γραμμή... Ντόρας για την απομάκρυνση του Λιμενάρχη Χανίων: Αλαζονεία και αυταρχισμός Κικίλια

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Βασίλη Κικίλια να ενημερώσει τη Βουλή αν η απόφασή του να απομακρύνει τον Λιμενάρχη Χανίων ελήφθη σύμφωνα με τις αρμόζουσες διατάξεις.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ 31 Οκτ 2025 | 10:50

Μαραντζίδης: "Αν όχι με τον Τσίπρα, με ποιον; - Δεν είναι κόμμα, είναι προοδευτικό think tank"

Ο κ. Μαραντζίδης ξεκαθάρισε ότι το Ινστιτούτο "Αλέξης Τσίπρας" δεν αποτελεί πρόπλασμα νέου πολιτικού φορέα, αλλά ένα προοδευτικό think tank που θα παράγει ιδέες και εφαρμοσμένες πολιτικές.

ΟΠΕΚΕΠΕ 31 Οκτ 2025 | 10:16

Ο Φεύγας της ΝΔ για τους αγρότες της Κρήτης: "Γιατί ξεσηκώνονται μόνο αυτοί;" - Οργή από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

"Ποιος μας το λέει ότι είναι πραγματικοί οι αγρότες που βγήκαν στα μπλόκα στην Κρήτη;" σχολίασε ο Βασίλης Φεύγας της ΝΔ σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ 31 Οκτ 2025 | 09:24

Πώς ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα με τους 41 τεχνοκράτες - Επανέρχεται η εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ με γκρίνιες και αιχμές

Το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί για την επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού, από την εποχή ήδη που το "κόμμα Τσίπρα" δεν ήταν παρά ένα σενάριο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Οκτ 2025 | 09:12

Θεατρική βραδιά για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Η παράσταση που παρακολούθησε [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από την παράσταση στο instagram

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 31 Οκτ 2025 | 09:06

Αντιδράσεις για φωτογραφική διάταξη νόμου υπέρ της "γαλάζιας" Ματίνας Παγώνη - Το καρφί του Ανδρέα Πετρουλάκη

Ο σκιτσογράφος της Καθημερινής Ανδρέας Πετρουλάκης κάνει λόγο για "περίτεχνες ασκήσεις αλαζονείας" από πλευράς κυβέρνησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 31 Οκτ 2025 | 07:34

Στο Σινά ο Μητσοτάκης για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου - Θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια του Μεγάλου Μουσείου

Αύριο, Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Οκτ 2025 | 20:11

Πυρά Μωραΐτη κατά Τσίπρα για το επιστημονικό συμβούλιο: "Δεν ακούει τον κόσμο που λέει μη φέρεις τους ίδιους, τους σιχαινόμαστε"

Στο πλαίσιο της κριτικής του επισημαίνει πως η κοινωνία έχει στείλει πολλάκις μήνυμα ανανέωσης, το οποίο, κατά την άποψή του, ο Αλέξης Τσίπρας "δεν ακούει"

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Οκτ 2025 | 19:03

Στην Αίγυπτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για τις επόμενες ημέρες

ΠΡΩΗΝ ΠΤΔ 30 Οκτ 2025 | 18:44

Πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ η Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Αποδέχθηκε την πρόταση της Μενδώνη

Η Λίνα Μενδώνη επισκέφτηκε, στο γραφείο της, την τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της απηύθυνε πρόσκληση να αναλάβει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Φεστιβάλ

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 Οκτ 2025 | 18:36

Φουριόζα έρχεται η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεξίωση στο Grand Hyatt το Σάββατο και την Κυριακή… στον Αργυρό

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα είναι την προσεχή Τρίτη (4/11), όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα

ΜΕ ΤΟΝ "KILL BILL" 30 Οκτ 2025 | 18:02

Χρηστίδης - Μαρκογιάννακης: Δίπλα δίπλα στο ΣΕΦ οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Τα γέλια με τον Σπανούλη [βίντεο]

Αν και αντίπαλοι στον πολιτικό στίβο, η αγάπη για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό ενώνει τον Παύλο Χρηστίδη και τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη που είδαν δίπλα-δίπλα το ματς με τη Μονακό στο ΣΕΦ

ΠΗΓΕΣ 30 Οκτ 2025 | 17:32

ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ-Cognitera-Neuropublic παραμένουν αδιευκρίνιστες

Οι πηγές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι "από την κατάθεση προκύπτει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ - Cognitera - Neuropublic παραμένουν αδιευκρίνιστες

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 30 Οκτ 2025 | 17:32

Μεταναστευτικό: Νέα εγκύκλιος Πλεύρη για το άσυλο - Επιστροφή στη χώρα καταγωγής μπορεί να οδηγήσει σε ανάκληση του καθεστώτος

Όποιος έχει αναγνωριστεί πρόσφυγας στην Ελλάδα, έχει πάρει ταξιδιωτικά έγγραφα και επισκέπτεται τη χώρα του, από την οποία ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί διωκόμενος, θα θεωρηθεί ως ισχυρή ένδειξη ότι πλέον δεν κινδυνεύει, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι διαδικασίες αναστολής του ασύλου του

ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ 30 Οκτ 2025 | 17:32

"Δεν δόθηκε καμία άδεια": Τι απαντά η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας για την συμμετοχή της ΕΟΝ στην παρέλαση

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "οποιαδήποτε άλλη παρουσία ή εμφάνιση ομάδας εκτός του επίσημου προγράμματος και χωρίς σχετική άδεια, δεν τελεί υπό την έγκριση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας"

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 30 Οκτ 2025 | 17:31

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Η διοίκηση Μπαμπασίδη κωλυσιεργούσε", κατέθεσε ο CEO της Cognitera SA

Ο Σπυρίδων Καραμπλιάνης, διευθύνων σύμβουλος της Cognitera SA, άφησε αιχμές σε βάρος του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκου Μπαμπασίδη, για τις επίμαχες πληρωμές του 2022 και του 2023

''ΤΡΙΓΜΟΙ'' 30 Οκτ 2025 | 17:13

Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος "σφάζουν με το γάντι" τον Ανδρουλάκη: "Υπάρχουν ζητήματα", "γίνονται και λάθη"

Ουδείς είναι τέλειος, τα προβλήματα να τα διορθώνουμε", είπε η Άννα Διαμαντοπούλου - "Δεν με φοβίζουν οι διαφορετικές απόψεις εντός του ΠΑΣΟΚ", είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 30 Οκτ 2025 | 16:25

Σταύρος Παπασταύρου: Θωρακίζουμε Αθήνα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κατά της λειψυδρίας

Ο Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε ότι ίση έμφαση με την ύδρευση θα δοθεί και στην άρδευση για τους αγρότες

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 30 Οκτ 2025 | 16:15

Με Μαραντζίδη, Γαβρόγλου και Παπαγιαννίδη το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Δείτε τα 41 ονόματα

Δείτε την πλήρη σύνθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τσίπρα.

"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ" 30 Οκτ 2025 | 15:52

Ετοιμάζεται σύλλογος γυναικών που έχουν υποστεί bullying από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου- Τις έκοψε από τις λίστες

Κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου και για υποκλοπές, καθώς συνεργάτης της κατέγραψε συνομιλία τους χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.