Τζανακόπουλος: Περί όνου σκιάς η συζήτηση για πρόωρες εκλογές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντάει για τις προβλέψεις των αποτελεσμάτων, την επόμενη μέρα αλλά και για τα σενάρια των εθνικών εκλογών.

SHARE THIS
0
SHARES

Λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο του OPEN και την Έλλη Στάη την πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας απαντήσεις για τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων, την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών αλλά και για τα σενάρια των εθνικών εκλογών. 

"Την Κυριακή η απάτη της Ν.Δ. θα καταρρεύσει", ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές για να νικήσει. Σχετικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι πρόκειται περί όνου σκίας η συζήτηση αυτή. "Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Σεπτεμβρίου, αντε να πιάσει και Οκτώβρη. Τότε τελειώνει η πολιτική μας θητεία. Αυτό άλλωστε έχει δηλώσει και ο πρωθυπουργός που για λόγους πολιτικής σταθερότητας επιδιώκει να ολοκληρώσει η κυβέρνηση την πολιτική της θητεία". 

Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι: "Εμείς πορευόμαστε με την πραγματικότητα και όχι με δημοσκοπήσεις. Δεν βάζουμε εμείς στην άκρη τις δημοσκοπήσεις, αλλά ο ελληνικός λαός θα το κάνει". 

Μάλιστα, σχετικά με τα διλήμματα των εκλογών, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι αναρωτιέται αν ο κ. Μητσοτάκης θα δεσμευτεί για το αν θα μείνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση ήττας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook