X

Τζουμάκας: Ο Τσίπρας έκανε λάθος που αποχώρησε - Τον καλώ να επανεξετάσει τη θέση του

"Δεν χάλασε ο κόσμος που διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα έχουν διαλυθεί", τόνισε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Γράφει: TheToc team

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις αρκετών στελεχών κλήθηκε να σχολιάσει ο Στέφανος Τζουμάκας στην εκπομπή "Σήμερα" στο ΣΚΑΪ.

"Δεν χάλασε ο κόσμος που διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα έχουν διαλυθεί", τόνισε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας για την αποχώρηση του ίδιου καθώς και άλλων στελεχών.


Ο κ. Τζουμάκας σε μια καταιγιστική ομιλία, ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί κρατήσει τα ηνία της χώρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "πρέπει να κλείσει".

Μεταξύ άλλων είπε: "Είναι ένας κοινωνικός πολιτικός οργανισμός που έχει παρακμάσει. Δεν έχει ηγεσία να οδηγήσει τη χώρα και έκανε λάθος ο Αλέξης Τσίπρας που αποχώρησε και τον καλώ να επανεξετάσει τη θέση του".