Υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά για χρηματισμό

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

upainigmoi-kammenou-kata-kotzia-gia-xrimatismo
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter αφήνει εκ νέου βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του Νίκου κοτζιά

 Αφορμή η αναφορά του «ΠΡΑΤΤΩ», στους Ανεξάρτητους Έλληνες στους οποίους απέδιδε «ακροδεξιόλόγο».

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του στο Twitter άφησε σαφή υπονοούμενα σε βάρος του κ. Κοτζιά για χρηματισμό, τονίζοντας: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

 

 

 

Το σχετικό απόσπασμα αναφέρει «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά  από την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διερευνηθούν τα περιστατικά πίσω από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου κατά Νίκου Κοτζιά για τα μυστικά κονδύλια που διακινήθηκαν για τον επηρεασμό της κοινής γνώμης και βουλευτών στα Σκόπια σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία. 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook