
Επίσημο δείπνο με μπουζούκια (δύο μάλιστα) και πολύ Στέλιο Καζαντζίδη, σε άψογα μάλιστα ελληνικά, παρέθεσε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ ο πρόεδρος της χώρας Ρέουβεν Ρίβλιν στον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο.
Όπως γράφει ο Βηματοδότης η play list είχε και τι δεν είχε: Από το «Ένας μάγκας στον Βοτανικό», το «Νυχτερίδες κι αράχνες», το «Βράχο-βράχο τον καημό μου» μέχρι το «Κάτω απ' το πουκάμισό μου» και το «Υπάρχω» και τη «Ζιγκουάλα».
Παρουσιάστης της ισραηλινής βραδιάς που θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί «βραδιά Στέλιος Καζαντζίδης» ήταν ένας ισραηλινός δημοσιογράφος, ο οποίος εξηγούσε στην ελληνική αντιπροσωπεία ότι στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται όλο τραγούδια του Καζαντζίδη παίζει διότι είναι ο αγαπημένος των Ισραηλινών!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr