ΥΠΕΘΑ: Ορίστηκε ο προσωρινός διάδοχος του Ευάγ. Αποστολάκη

ΥΠΕΘΑ: Ο προσωρινός διάδοχος του Αποστολάκη

upetha-oristike-o-proswrinos-diadoxos-tou-euag-apostolaki
SHARE THIS
0
SHARES

Προσωρινά καθήκοντα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ μέχρι την επιλογή του αντικαταστάτη του Ευάγγελου Αποστολάκη που αναλαμβάνει υπουργός Άμυνας. θα ασκεί ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος

Το ΚΥΣΕΑ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας) ανακοίνωσε επισήμως πώς επετεύχθη ο διορισμός του εν ενεργεία αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Αναφέρεται σε «αυτεπάγγελτη αποστρατεία» για τον κ. Αποστολάκη από ΑΓΕΕΘΑ επικαλούμενο το «σπουδαίο λόγο που αφορά στην πρόταση του Πρωθυπουργού για διορισμό του ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας».

Η ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ

«Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, με την απόφαση υπ΄ αρ 1 από 14-1-2019, θέτει σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, για σπουδαίο λόγο που αφορά στην πρόταση του Πρωθυπουργού για διορισμό του ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και στον οποίο απονέμει τον τίτλο του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

»Μέχρι την επιλογή νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τα σχετικά καθήκοντα θα ασκεί ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος».

 

φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook