Υπονοούμενα Ψαριανού για συμφωνία Θεοδωράκη με Τσίπρα

Χαρακτήρισε τα όσα υπονοεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον ίδιο «ξεκατίνιασμα» και ανέφερε ότι θα περιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού να βγάλει τα στοιχεία.

uponoies-psarianou-gia-sumfwnia-theodwraki-me-tsipra
SHARE THIS
0
SHARES

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Οχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο.Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν» σχολίαε ο Γρηγόρης Ψαριανός στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε όσα είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συνέντευξή του στο Open και την Έλλη Στάη. 

Χαρακτήρισε τα όσα υπονοεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον ίδιο «ξεκατίνιασμα» και ανέφερε ότι θα περιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού να βγάλει τα στοιχεία.

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι; Ξεκίνησε με 17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος», αναρωτήθηκε ο κ. Ψαριανός.

Αναφερόμενος στο περιστατικό στο περιστύλιο της Βουλής με τον Σταύρο Θεοδωράκη διέψευσε ότι υπήρξαν σπρωξίματα και ανέφερε ότι «μου είπε μόνο ‘το δρόμο σου και τον δρόμο μου’, ‘ντάξει Σταύρο’, του είπα και έφυγε. Είμαιστε 20 χρόνια φίλοι με τον Σταύρο» ξεκαθάρισε.

 

Φωτο: EUROKINISSI αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook