Υποψήφιος με την Ελιά ο Παντελής Καψής

Επιβεβαιώνει ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής τις πληροφορίες ότι θα είναι υποψήφιος με την Ελιά στις ευρωεκλογές.

upopsifios-me-tin-elia-o-pantelis-kapsis
SHARE THIS
0
SHARES

«Κοιτάχτε, δεν φτιάχνω εγώ το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Μου έχει γίνει πρόταση όμως, κι έχω απαντήσει θετικά» σημειώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, επαναλαμβάνοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού όταν ξεκινήσει η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.

Αναφερόμενος στις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καψής τονίζει ότι «παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει, η κεντροαριστερά είναι στην πραγματικότητα πλειοψηφικό ρεύμα. Και το βλέπουμε, όπου εμφανίζεται ενωμένη παίρνει την πλειοψηφία. Το είδαμε στο ΤΕΕ, το είδαμε στον Δικηγορικό Σύλλογο, το βλέπουμε σε μία σειρά από κοινωνικούς χώρους».

Ερωτηθείς για το «Ποτάμι» ο κ. Καψής ισχυρίστηκε ότι « με τη μεγάλη πλειονότητα των στελεχών ή των ανθρώπων που στηρίζουν το Ποτάμι, βρισκόμασταν σε συζητήσεις μερικούς μήνες πριν. Είναι μία ακόμη πρόταση στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Αυτή τη στιγμή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε έναν ενδοκεντροαριστερό εμφύλιο και ν' αφήσουμε ανοικτή τη δυνατότητα συνεργασίας μετά τις εκλογές». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook