Follow us

Υπόθεση Γεωργούλη: Σάλος με νέα ανάρτηση υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ - Βλέπει "στημένο γεγονός πριν τις εκλογές"

Η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Θεσσαλονίκης, έγραψε σε ανάρτησή της πως η υπόθεση Γεωργούλη μπορεί να είναι στημένο γεγονός λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ανάρτηση Γεωργούλης

Μία μέρα μετά την απαράδεκτη τοποθέτηση της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη, όπου αναδημοσίευσε το χυδαίο πρωτοσέλιδο του "Μακελειού" για την υπόθεση Γεωργούλη, έρχεται και δεύτερη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να προβεί σε ανάρτηση με υπόνοιες για την καταγγελία κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Θεσσαλονίκης, η Αναστασία Γαϊταρτζή, έγραψε σε ανάρτησή της πως η υπόθεση Γεωργούλη μπορεί να είναι στημένο γεγονός λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

"Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών... αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;" γράφει χαρακτηριστικά.

Η ίδια, επανήλθε στο θέμα σήμερα με νέα δημοσίευση, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον σάλο που προκάλεσε η αρχική της ανάρτηση.

"Και για όσους δεν κατάλαβαν....είμαστε με το θύμα κ όχι με το θύτη" έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

"Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει "στημένο γεγονός"", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει:

"Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο".

Διαβάστε Επίσης

Η χυδαία ανάρτηση και ο πόλεμος ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, πόσταρε χτες το χυδαίο πρωτοσέλιδο του "Μακελειού", που γράφει αθλιότητες και για τον Νίκο Ανδρουλάκη, και έγραψε στη λεζάντα: "Συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι" κάνοντας hashtag τον Γεωργούλη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε κύμα αρνητικών αντιδράσεων, τόσο στον πολιτικό κόσμο όσο και στους χρήστες του Twitter.

μητέρα Στεφανίδη ανάρτηση

Αργότερα, με νέα ανάρτησή της στο Twitter, η κα Στεφανίδη ζήτησε συγγνώμη και είπε πως αναγνώρισε το λάθος της, γι αυτό και διέγραψε την αρχική ανάρτηση:

"Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε", έγραψε σχετικά.

"Μόνο ντροπή, συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα"

Όπως ήταν φυσικό, η αδιανόητης χυδαιότητας ανάρτηση, την οποία στη συνέχεα έσβησε, (αλλά ό,τι μείνει στο ίντερνετ έστω για ένα δευτερόλεπτο μένει για πάντα) προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τον κόσμο, πολιτικό και μη.

Θέση για το θέμα πήραν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής στον νότιο τομέα της Β' Αθηνών Παύλος Χρηστίδης έγραψε στο Twitter του "Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;" ποστάροντας στην ανάρτησή του, το επίμαχο ποστ της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter έγραψε: "Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ 26 Ιαν 2026 | 18:42

Πηγές ΝΔ: "Η κατάθεση της Δ. Χαλικιά άφησε το ΠΑΣΟΚ χωρίς άλλοθι"

Πηγές της ΝΔ κάνουν λόγο για "επίθεση" της Μιλένας Αποστολάκη προς την κ. Χαλικιά, και τονίζουν τη "νευρική αντίδραση" του ΠΑΣΟΚ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 22 Ιαν 2026 | 14:30

Ο Δένδιας απαντά στα "καρφιά" Γεωργιάδη και στα σενάρια διαδοχής Μητσοτάκη - Οι... γαλότσες όταν ήταν παιδί

Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη του Ν.Δένδια σε σχέση με τα ναυτικά μίλια και την θέση της Ελλάδας στα ζητήματα με την Τουρκία.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ 21 Ιαν 2026 | 21:38

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 31% η αποδοχή του κόμματος Καρυστιανού - Προβάδισμα 16,5 μονάδων για τη ΝΔ

Το υπό κατασκευή κόμμα που δείχνει να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής, είναι η κίνηση της Μαρίας Καρυστιανού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 21 Ιαν 2026 | 19:33

ΝΔ: Fake news ότι οι ευρωβουλευτές μας καταψήφισαν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

"Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ όχι μόνο δεν καταψήφισαν ποτέ, αλλά υπερψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα", αναφέρει η ΝΔ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 21 Ιαν 2026 | 13:32

Η στιγμή που έρχεται το 112 και στη Βουλή: "Ανέβηκες και χτύπησε" - "Για εσάς είναι, ήρθε η ώρα να φύγετε"

Η κάμερα της Βουλής απαθανάτισε τη στιγμή που ηχεί το μήνυμα του 112, ενώ στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 19 Ιαν 2026 | 20:24

Opinion Poll: Προβάδισμα της ΝΔ 16,8% έναντι του ΠΑΣΟΚ - Από ποια κόμματα αντλεί ψηφοφόρους το κόμμα Καρυστιανού

Τι απαντούν οι πολίτες για Μαρία Καρυστιανού, Αλέξη Τσίπρα και Αντώνη Σαμαρά

«ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ» 19 Ιαν 2026 | 15:53

Μαζικά... πυρά της αντιπολίτευσης κατά της Καρυστιανού μετά τις επίμαχες δηλώσεις για τις αμβλώσεις

"Εδώ και 40 χρόνια το θέμα θεωρείται λήξαν", τονίζει η αντιπολίτευση για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση - Βολές από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 19 Ιαν 2026 | 11:13

Ο Σωκράτης Φάμελλος έπαθε... Μανώλη: Πήρε το μικρόφωνο και το έριξε στο τραγούδι [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τραγούδησε σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ σε μαγαζί στου Ψυρρή.

ΥΠΗΡΞΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 16 Ιαν 2026 | 19:42

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της απόφασης Φάμελλου να "κόψει" την Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συνδέονται με μια σειρά από κινήσεις της Νίνας Κασιμάτη το τελευταίο διάστημα

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 16 Ιαν 2026 | 19:01

Επίθεση Φωτήλα σε Πελετίδη: "Θα σου πω πώς θα τον ξεβρακώσεις" - Η απάντηση του δημάρχου Πατρέων

Αιχμές από τον υφυπουργό Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα κατά του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 16 Ιαν 2026 | 18:36

Καλαματιανός και Ψυχογιός τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θα συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ 16 Ιαν 2026 | 10:41

Νίνα Κασιμάτη: Οι φωτογραφίες στη φρεγάτα Κίμων, η ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ και οι φήμες για άμεση μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ

Αυξάνονται οι ψίθυροι που φέρουν τη Νίνα Κασιμάτη στην πόρτα εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ με επόμενο προορισμό το ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 15 Ιαν 2026 | 18:49

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Χειμάρας

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και Νομάρχη Φθιώτιδας