Υπόθεση Novartis: Σε εξέλιξη η διάσκεψη προέδρων - Οι προτάσεις στο τραπέζι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή προκειμένου να αποσαφηνιστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί την Τετάρτη στη Βουλή.

upothesi-novartis-se-ekseliksi-i-diaskepsi-proedrwn---oi-protaseis-sto-trapezi
SHARE THIS
0
SHARES

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή προκειμένου να αποσαφηνιστεί η διαδικασία που θα ακολουθηθεί την Τετάρτη στη Βουλή για την ψηφοφορία επί της προτάσεως για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της αντιπολίτευσης, κατά κύριο λόγο της ΝΔ και της ΔΗΣΥ, είναι για μία κάλπη. Η πρόταση φέρεται να βρίσκει σύμφωνη και την Ένωση Κεντρώων, ενώ το ΚΚΕ και οι Χ. Αυγή δεν εκφράζουν κάποια ιδιαίτερη ένσταση. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης επιμένει στις δέκα κάλπες, ενώ η αντιπολίτευση ζητά γνωμάτευση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής. 

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα χρονικής διάρκειας της αυριανής συνεδρίασης στην Ολομέλεια, καθώς υπάρχουν αμφιβολίες εάν ο προσδιορισμένος χρόνος των 13 ωρών θα είναι αρκετός για να μιλήσουν και τα 53 άτομα που πρέπει να μιλήσουν. Υπάρχουν δε εισηγήσεις να «κοπεί» ένας από τους δύο κύκλους των εισηγητών των κομμάτων.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook