Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε, στην "Ωρα του Πρωθυπουργού", σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απάντησε, στην "Ωρα του Πρωθυπουργού", σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα «την κατάσταση γενικευμένης ανομίας που κυριαρχεί στα πανεπιστήμια».

«Το άσυλο θα καταργηθεί»

«Η συνέπεια δεν είναι το δυνατό σας χαρακτηριστικό κ.Τσίπρα, έτσι δεν είναι; 45 λεπτά σας περιμένουμε. Να μάθετε να σέβεστε το κοινοβούλιο και τους πολιτικούς σας αντιπάλους!», είπε αναφερόμενος στην καθυστέρηση έναρξης της συζήτησης.

«Μέχρι πότε θα ανέχεστε παρακρατικές, φασιστικές πρακτικές αυτών των ομάδων; Με ποιους είστε; Με τους φοιτητές ή με τον υπόκοσμο των τραμπούκων; Εμείς είμαστε με τον φοιτητή και όχι με τον καταληψία. Είμαστε με τον καθηγητή και όχι με το βαποράκι. Είμαστε με τη νομιμότητα με την κανονικότητα», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «ομερτά της ανομίας».

«Είστε υπερήφανος που είστε πρωθυπουργός μιας χώρας που έχει αφήσει τα πανεπιστήμια σε αυτή την κατάντια κ. Τσίπρα;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι το άσυλο θα καταργηθεί με μια κυβέρνηση ΝΔ.

«Όλα αυτά θα τελειώσουν με την επόμενη κυβέρνηση. Τα πανεπιστήμια θα καθαρίσουν από τις συμμορίες. Όσοι ασχημονούν στα πανεπιστήμια θα πεταχτούν έξω. Το άσυλο θα καταργηθεί», είπε.

Περιγράφοντας την κατάσταση υποστήριξε ότι εγκληματικές ομάδες έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και διακίνηση λαθραίων προϊόντων, ενώ οι συλλογικότητες έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ορμητήρια, υποστήριξε.

Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι την ερώτησή του ουσιαστικά την συνυπογράφουν 1500 φοιτητές, οι πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών και πολλοί πανεπιστημιακοί, περισσότεροι από 400 καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «που φοβούνται πια γιατί κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και ζητούν από την Πολιτεία να εγγυηθεί τα στοιχειώδη δικαιώματά τους».

Έδειξε μάλιστα φωτογραφίες από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο για να δείξει την "κατάντια" των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία. Δεν είναι η δουλειά των παιδιών που σπουδάζουν να συγκρούονται με τους ντίλερς των ναρκωτικών, προκειμένου να προστατεύσουν το άσυλο από τις παρεμβάσεις της αστυνομίας».

H απάντηση Τσίπρα

«Μιλήσατε για την δική μου συνέπεια. Πράγμα που δεν είναι ασύνηθες για ένα πρωθυπουργό. Είμαι ίσως ο μόνος πρωθυπουργός από την Μεταπολίτευση και μετά, με εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου, που δεν έχω αρνηθεί να απαντήσω ούτε σε μια ερώτηση. Ο κ. Σαμαράς δεν είχε έρθει ούτε σε μια. Είναι θράσος να με εγκαλείτε ενώ χθες σας περίμενα μια ολόκληρη μέρα για την οικονομία. Πόσες φορές έχετε αξιοποιήσει την ώρα του πρωθυπουργού; Τρεις φορές μόνο για το ίδιο θέμα», είπε ο πρωθυπουργός.

«Πολιτεύεστε με ψεύτικα στοιχεία και καταστροφολογία παντού. Από τις τοποθετήσεις σας αποδεικνύετε βαθύ μίσος για τη δημόσια σφαίρα» είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ισχυρίζεστε, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, ότι επί των ημερών της κυβέρνησής μας έχουν αυξηθεί τα κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια και ότι αυτό έγινε λόγω της επαναφοράς του πανεπιστημιακού ασύλου, για να συμπληρώσει:

«Πρόκειται για διπλό ψέμα. Πρώτον, γιατί όλα τα στοιχεία δείχνουν πως την περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης τα κρούσματα είναι μειωμένα και δεύτερον, το βασικό σας επιχείρημα ότι ο νόμος απαγορεύει την επέμβαση της αστυνομίας είναι ψευδές. Ο νόμος για το πανεπιστημιακό άσυλο δεν απαγορεύει την επέμβαση της αστυνομίας όταν διαπράττονται κακουργήματα. Αυτεπάγγελτα μπορεί να επέμβει η αστυνομία, αρκεί να κληθεί», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε - εικόνα 2

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δεν είναι ελληνικό φαινόμενο η βία και η εγκληματικότητα. Θα έρχομαι να απαντώ κάθε φορά, όσες ερωτήσεις και να κάνετε. Την άλλη φορά που θα επιλέξετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα μην σας βάζουν να κάνετε δηλώσεις 200 μέτρα από το σπίτι μου. Και την επόμενη φορά που θα έρθετε χτυπήστε το κουδούνι να πιούμε και κανέναν καφε...».

«Εσείς έχετε στην παράταξή σας ανθρώπους που κυκλοφορούσαν με τσεκούρια. Εμείς καταδικάζουμε τον φασισμό απ' όπου και αν προέρχεται», είπε αναφερόμενος στην παρεμπόδιση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

«Εσείς, όμως έχετε μονομέρεια στην κριτική σας. Δεν υπάρχει ανομία στην χώρα. Νόμοι υπάρχουν και είναι άδικο για την χώρα να δίδετε αυτή την εικόνα. Ειδικά όταν μας επιλέγουν ως τουριστικό προορισμό εκατομμύρια πολίτες. Λες και ζούμε στη Γκόθαμ σίτι του Μπάτμαν και όχι στην Αθήνα», είπε.

Υπάρχει έλλειμμα αστυνόμευσης, αλλά όχι πρόβλημα εγκληματικότητας, σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Για να ψηφοθηρήσετε δημιουργείτε μια αρνητική εικόνα για τα πανεπιστήμια της χώρας μας. Η ατζέντα που έχετε επιλέξει να θέτετε κάθε τρεις και λίγο ερωτήσεις για την ανομία και την εγκληματικότητα θα ωφεληθούν πολιτικά αυτοί που ανέδειξαν αυτήν την ατζέντα. Το θέμα ανέδειξαν την περίοδο 2013 και 2014 οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Εμείς δουλεύουμε χωρίς κραυγές για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που δήλωσε δημοσίως ότι υπάρχει πρόβλημα παραβατικότητας και πως η αντιμετώπιση του είναι κάτι το εξαιρετικά σύνθετο. Γι' αυτό με πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας προχωρήσαμε στη μελέτη του προβλήματος, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, στη Βουλή, και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ανομία στα πανεπιστήμια.

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για "υποκρισία" που αφορά το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου, σημειώνοντας: "Έχετε στοχοποιήσει τον κ. Παρασκευόπουλο, προκειμένου να αναδείξετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με την παραβατικότητα".

«Το πόρισμα της Επιτροπής για τη μελέτη ζητημάτων της ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης στα Πανεπιστήμια, περιλαμβάνει πολύ σοβαρές προτάσεις τις οποίες και για να διαφωνήσει κανείς πρέπει πρώτα να τις διαβάσει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε: «Εσείς, προφανώς, κύριε Μητσοτάκη, δεν κάνατε ούτε αυτό».

Το πόρισμα, συνέχισε ο πρωθυπουργός, πρότεινε τη δημιουργία σε κάθε Πανεπιστήμιο ενός δικτύου ανθρώπων, στο οποίο να μετέχουν εκπρόσωποι όλων των άμεσα ή έμμεσα υπευθύνων φορέων (Πρυτάνεις, Εισαγγελέας, Αστυνομία, φοιτητές) για να φροντίζει μέσα στη διάρκεια όλης της χρονιάς -και όχι μόνο όταν προκύπτει πρόβλημα- για τα ζητήματα του ασύλου.

Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε - εικόνα 3

Το πόρισμα στάλθηκε στις Συγκλήτους και στις φοιτητικές παρατάξεις μαζί με τις νεολαίες των κομμάτων. Η ΟΝΝΕΔ λίγα λεπτά από τότε που το πήρε πρόλαβε και έστειλε απάντηση που έλεγε ότι είναι φαιδρό. Ο κύριος Μητσοτάκης έβγαλε ένα twit ότι είναι «κατάπτυστο». Αυτός είναι ο διάλογος που λέτε ότι επιδιώκετε;, διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

"Έχουμε χρέος απέναντι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να προστατέψουμε και να αναβαθμίσουμε το Δημόσιο Πανεπιστήμιο" ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, στη Βουλή, και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ανομία στα πανεπιστήμια.

«Δεν μπορεί να δυσφημούμε το δημόσιο πανεπιστήμιο επειδή μας συμφέρει πολιτικά και όταν μάλιστα αυτά συμβαίνουν σε όλες τις χώρες. Είναι μια ιδεολογική εμμονή για να αναδείξετε το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Έχετε όραση επιλεκτική», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, βλέπετε τα περιστατικά έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά για κάποιο λόγο η ματιά σας σταματάει στην είσοδο του κτιρίου. Δεν πάει λίγο παραμέσα. Δεν βλέπετε πως, στο ίδιο το πανεπιστήμιο αυτό, η φοιτητική σας παράταξη συνελήφθη να έχει στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα για να κάνει αντιγραφή στις εξετάσεις. Και πριν λίγο καιρό, στην Πάτρα, πάλι η παράταξής σας, η ΔΑΠ, βγήκε και υποστήριξε δημοσίως τους 106 φοιτητές που αντέγραψαν και παρέδωσαν όλοι σχεδόν την ίδια εργασία!.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο πόρισμα της Επιτροπής Ναρκωτικών του ΟΗΕ, σύμφωνα με το οποίο ο μοναδικός τρόπος για την αντιμετώπιση της διακίνησης των ναρκωτικών, παντού στον κόσμο αλλά και στα Πανεπιστήμια, είναι η συνδυασμένη εφαρμογή πολιτικών κατά της ζήτησης και πολιτικών κατά της προσφοράς, από όλους τους φορείς, για να συμπληρώσει, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση: "Μόνο εσείς σε όλο τον κόσμο πιστεύετε ότι αρκούν οι κατασταλτικές και βίαιες επιχειρήσεις για εξαλειφθεί ως δια μαγείας το φαινόμενο".

Δευτερολογία Μητσοτάκη: Μήπως σας βολεύουν τα γκρουπούσκουλα;

«Είστε σοβαρός κ. Τσίπρα; Υπάρχει πανεπιστήμιο στην Ευρώπη που να υπάρχει η εικόνα που έχει το ΕΜΠ; Εχετε περπατήσει στην Πατησίων, κ. Τσίπρα, να δείτε τι συμβαίνει κάθε φορά που εμφανίζεται η αστυνομία;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μήπως κάπου βολεύεστε με αυτή την κατάσταση; Μήπως η προκλητική ανοχή που δείχνετε σε διάφορα γκρουπούσκουλα είναι μια προετοιμασία για το τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα; Να κάνουν μια ανώδυνη εκπαίδευση; Να ξεχυθούν στους δρόμους; Θυμόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% και έκλεινε το μάτι σε εκείνους που έκαιγαν την Αθήνα. Δεν είστε αμοιροι ευθυνών».

«Με την δική σας αλαζονική τοποθέτηση δεν περιφρονήσατε τη ΝΔ αλλά του καθηγητές και τους φοιτητές που εκφράζουν την απελπισία τους και σας ευχαριστώ που τους δώσατε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από εσας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αναφερθήκατε στη συνεργασία του Πολυτεχνείου με το Κολούμπια. Τι είναι το Κολούμπια; Είναι ένα μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Πολλά από αυτά έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ίσες ευκαιρίες σε όλους. Εσεις με την εμμονή σας, είστε αναχρονιστές, κολλημένοι στον Μεσαίωνα. Αν έρθει αύριο ένα μεγάλο ίδρυμα πχ το Νιάρχος, όπως έχει γίνει σε πολλές άλλες χώρας, όπως στην Τουρκία, και να βάλει κάποιος χρήματα για ένα μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν μπορεί να το κάνει και εσείς για να ικανοποιήσετε καποιες αριστερα μειοψηφίες σας στερείτε αυτό από τη χώρα».

Μητσοτάκης: Ομερτά της ανομίας - Τσίπρας: Καταστροφολογείτε - εικόνα 4

Δευτερολογία Τσίπρα

«Όταν ανοίγετε ένα ζήτημα για το άσυλο για τις καταλήψεις δημόσιων χώρων, το δημόσιο πανεπιστήμιο από την περιοδο που γεννήθηκε είναι αυτόνομο και οφείλει η διακίνηση των ιδεών να είναι ελεύθερη. ¨Οταν υπάρχουν εγκλήματα φυσικά και πρεπει να παρεμβαίνουμε», ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, δεν αποτελεί ιδεολογική σύλληψη της Αριστεράς. Γεννήθηκε σε όλο τον κόσμο, από μια πραγματική ανάγκη.Την ανάγκη των κοινωνιών για συλλογική πρόοδο. Όταν οι επιστήμες στο σύγχρονο κόσμο, άρχισαν να κερδίζουν έδαφος έναντι των δεισιδαιμονιών και των δογμάτων, οι κοινωνίες όρισαν ως μία από τις βασικές τους προτεραιότητες την επένδυση στη γνώση. Η γνώση όμως είναι ζωντανός οργανισμός. Δεν μπορεί να περιοριστεί σε ορισμένα πεφωτισμένα μυαλά», είπε ο πρωθυπουργός.

«Ο χώρος που εκπροσωπείτε έχει δομικό πρόβλημα. Αφενός, διότι αντιλαμβάνεστε το καθολικό δικαίωμα πρόσβασης στη γνώση, ως ισοπέδωση. Δεν γίνεται δηλαδή οι ελίτ, να έχουν την ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους, τους θνητούς.Και τα όσα κάνατε σημαία σας περί αριστείας είναι ενδεικτικά. Εμείς υποστηρίζουμε ένα σύστημα το οποίο θα γεννά άριστους και άξιους ανεξαρτήτως της ταξικής θέσης του καθενός.Εσείς, όμως δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό. Γιατί έχετε ορίσει από τα πριν ποιοι είναι οι άριστοι. Οι εκλεκτοί, που έχουν προβάδισμα λόγω κοινωνικής θέσης και ταξικής προέλευσης. Οι άλλοι μπορούν να αναπαράγουν τη μετριότητα τους, μακριά από τους γαλαζοαίματους, μην τυχόν και τους μολύνουν».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 04 Δεκ 2020 | 20:46

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη το Σάββατο για τον κορονοϊό - Βασικό θέμα το σχέδιο εμβολιασμού και η καμπάνια ενημέρωσης

Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός και η εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών - Το σχέδιο Μητσοτάκη.

ΣΤΟ POLITICO 04 Δεκ 2020 | 17:37

Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης: Δεν νοείται να μη βρεθεί η Τουρκία αντιμέτωπη με συνέπειες εάν συνεχίσει τις προκλήσεις

Αυτό διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφο του Politico

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ 04 Δεκ 2020 | 16:35

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο που "κατέρρευσε" είναι το αφήγημα του κ. Τσίπρα για δήθεν "ύφεση Μητσοτάκη"

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ανακοινώσεις του φαίνεται να παρακαλάει μήπως και αντλήσει κάποια μικροπολιτικά οφέλη αναφέρει ο Στέλιος Πέτσας

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ 04 Δεκ 2020 | 15:41

Τηλεδιάσκεψη με λοιμωξιολόγους: Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε πλήρη διαφάνεια επιδημιολογικών στοιχείων ανά περιφέρεια

Ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεδιάσκεψη που είχε με λοιμωξιολόγους ζήτησε πλήρη διαφάνεια στοιχείων ανά περιφέρεια. Οι προβληματισμοί που εξέφρασε.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 04 Δεκ 2020 | 13:57

Γεννηματά: Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης στην πανδημία - αποφεύγει τις απαντήσεις ο Μητσοτάκης

Δριμεία κριτική στη κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας άσκησε η Φώφη Γεννηματά.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" 04 Δεκ 2020 | 13:01

Βολές Κουτσούμπα για την πανδημία: Οι εργασιακοί χώροι μοιάζουν με ναρκοπέδιο

Επίθεση την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Δ. Κουτσούμπας μέσω ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή.

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 04 Δεκ 2020 | 12:53

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η νέα μήνυση Κουρτάκη σε βάρος Πολάκη - Στην επιτροπή δεοντολογίας την ερχόμενη εβδομάδα

Στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής το αίτημα για άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη μετά τη μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ 04 Δεκ 2020 | 11:06

Βαρουφάκης σε Μητσοτάκη: Κρυφτήκατε στη Βουλή - Κάνατε την επιδημία ευκαιρία για αρπακτικά

Οργισμένος ο Γιάνης Βαρουφάκης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 04 Δεκ 2020 | 10:51

Η Ολγα Κεφαλογιάννη για την βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα: Εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα

Η Ολγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στην τηλεοόραση του Κόντρα σχολίασε τη βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 04 Δεκ 2020 | 09:45

Σάλος στην Τουρκία: Δεν πήγαν στρατό οι γιοι του Ερντογάν – Ένταση στη Βουλή

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της του κυβερνώντος AKP, Μ. Εκμίν Ακμπάσογλου, εξύμνησε τον Ερντογάν λέγοντας ότι θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ 03 Δεκ 2020 | 23:07

Fake news ξανά από τον Τσίπρα στη Βουλή - Η ανάρτηση για το "πρόστιμο σε συνταξιούχο"

Η αλήθεια πίσω από την ιστορία με τον "συνταξιούχο" που του επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί η μάσκα ήταν κάτω από τη μύτη του - Τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ 03 Δεκ 2020 | 22:52

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για την Ακρόπολη που τον συγκίνησε - Από μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συγκίνησή του.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 03 Δεκ 2020 | 18:35

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: "Είστε κυβέρνηση των Βερσαλλιών με Λουδοβίκους και Αντουανέτες"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έθιξε το θέμα των φωτογραφιών του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα