Ικανοποίηση επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση μετά τη στήριξη της ΕΕ σε Ελλάδα και Κύπρο, αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις.
Η ελληνική πλευρά πήρε αυτό που ήθελε: Μια ευρωπαϊκή «ομπρέλα» προστασίας των ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων απέναντι στη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης.
Και όλο αυτό βεβαίως χαροποίησε και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έλαβε μια ευρωπαϊκή στήριξη σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο θέμα για την χώρα μας.
Έτσι, σήμερα στη συνεδρίαση της ΕΕ εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος, ευδιάθετος και χαμογελαστός συνομιλώντας με τους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ. Και με την Ανγκελα Μέρκελ και με τον Εμανουέλ Μακρόν και με την Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά και στην συνάντηση με την πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν.
Ο Μητσοτάκης σήμερα στην ΕΕ
Οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα:
Φωτογραφίες: EUROKINISSI
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr