Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου lockdown άφησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Ενώπιος-Ενωπίω".
Ο κ. Χαρδαλιάς, ερωτώμενος για το αν το ενδεχόμενο για ένα νέο γενικευμένο lockdown είναι ανοιχτό, δεν το απέκλεισε. Σημείωσε ωστόσο, πως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.
"Κάθε μέρα αξιολογούμε τα δεδομένα και πως το γενικευμένο lockdown θα μπει στο τραπέζι εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα μας δυσκολέψουν", είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε ότι "δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω από το γενικό lockdown υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες".
Τι είπε για ψάρεμα και κυνήγι
Για την απαγόρευση στο ψάρεμα και το κυνήγι και ειδικά σε περιοχές "πράσινες" με ελάχιστα έως και καθόλου κρούσματα κορονοϊού, απάντησε ότι "δεν έχουμε κανενός είδους εμμονή. Όμως το ζήτημα της μετακίνησης είναι ένα τεράστιο θέμα, καθώς οι κυνηγοί είναι 180.000 και 100.000 ασχολούνται ερασιτεχνικά με ψάρεμα. Όταν κινείσαι θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό πρέπει να το αποφύγουμε", ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε:
"Δεν είναι τόσο απλή η προσέγγιση ο καθένας θα μπορούσε να πάρει ένα καλάμι και πέντε δολώματα και να λέει ότι πάει για ψάρεμα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr