
Ξέσπασε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, αφού εξήγησε πώς για την ίδια είναι ένα δύσκολο θέμα, επεσήμανε ότι "η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκδικείται, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και ισχύουν τη συγκεκριμένη περίπτωση για όλους".
Στη συνέχεια πρόσθεσε, με εμφανή ενόχληση και σχεδόν οργισμένη για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή: "Αυτό που δεν αντέχω να μην το πω, διότι είχα αποφασίσει να κλείσω το στόμα μου είναι ότι η η χθεσινή εικόνα συναδέλφων στη Βουλή, όχι νεαρών παιδιών, αλλά ανθρώπων, ο ένας πρόεδρος της Βουλής και η άλλη καθηγήτρια πανεπιστημίου, περίπου συνομήλικοι, που μιλούσαν με τέτοιο πάθος, με έκανε να αναρωτιέμαι αν θα περίμεναν και απάντηση με το ίδιο πάθος από όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους από τον Δημήτρη Κουφοντίνα".
"Να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία υπάρχει ακόμα η συζήτηση περί τρομοκρατίας και άρα κάτι συμβαίνει, διότι δεν υπάρχει πιο φασιστική αντίληψη από αυτή που λέει ότι εγώ θα αποφασίσω να ζήσω ή αν θα πεθάνεις", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και μετά δεν άντεξε να ολοκληρώσει το συλλογισμό της, μη μπορώντας να ελέγξει την φόρτιση που της προκαλεί η όλη συζήτηση: "Δεν υπάρχει συζήτηση παρόμοια σε κανένα κοινοβούλιο άλλης χώρας… Σε ποιο άλλο Κοινοβούλιο έχουν βγει άνθρωποι και έχουν πει αυτά τα πράγματα… όπου περίπου εμφανίζεται… τέλος πάντων… λοιπόν, ας σταματήσω τώρα… έχω μεγαλύτερη φόρτιση απ’ ό,τι χρειάζεται…".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr