X

Ζέττα Μακρή για την υπόθεση εκβιασμού της από δημοσιογράφο - "Έχω καταγγείλει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που συνέβησαν"

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από γνωστό δημοσιογράφο της Μαγνησίας.

Γράφει: TheToc team

Στα δικαστήρια Βόλου έφτασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης η Ζέττα Μακρή , μαζί με τον δικηγόρο της Γιάννη Καραγκιόζο. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για την υπόθεση εκβιασμού της από γνωστό δημοσιογράφο της Μαγνησίας.

Πριν μπει στο δικαστήριο, η βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, έκανε δηλώσεις στις κάμερες ώστε να τονίσει πως οι καταγγελίες τις ήταν ειλικρινείς και πως το δικαστήριο ήταν η μόνη επιλογή της.

"Περιμένω να γίνει σήμερα το δικαστήριο. Την προηγούμενη φορά ο κατηγορούμενος πήρε την νόμιμη αναβολή. Έχω καταγγείλει αυτά που συνέβησαν και αυτά που μπορώ να αποδείξω. Έχω καταγγείλει με απόλυτη ειλικρίνεια. Η μόνιμη νόμιμη οδός είναι το δικαστήριο. Σε μία ευνοούμενη πολιτεία, σε μία δημοκρατία, η προστασία μας είναι η δικαιοσύνη", είπε συγκεκριμένα.

Όπως έχει κατήγγειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφος και πανελίστας σε εκπομπές φέρεται πως τις ζητούσε εκβιαστικά 15.000 ευρώ ώστε να μην γράφει αρνητικά σχόλια σε βάρος της. Η Zέττα Μακρή φέρεται πως αναγκάστηκε να δώσει εν τέλει στον δημοσιογράφο 5.000 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Εν τέλει ο δημοσιογράφος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα.

Διαβάστε Επίσης