Ζητούν... ψυχίατρο στο ΠΑΣΟΚ: Εμφύλιος και στο Facebook

Με σχόλιο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook ζητείτο... ψυχίατρος υπηρεσίας για όσους αποδοκίμασαν χθες τον Ε. Βενιζέλο. Το post κατέβηκε άμεσα.

zitoun-psuxiatro-sto-pasok-emfulios-kai-sto-facebook
SHARE THIS
0
SHARES

Άνω κάτω έγινε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή ένα σχόλιο του συμβούλου στρατηγικής και επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Δεληγκάρη, που «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο facebook, για τις χθεσινές αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Ζάππειο από παπανδρεικούς.

Στο σχόλιο, το οποίο κατέληγε με το χαρακτηριστικό “Ζητείται ψυχίατρος στο ΠΑΣΟΚ” σημειώνονταν επί λέξει:

"Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!...Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..".

Όπως ήταν φυσικό λίγο μετά τη δημοσίευσή του το σχόλιο αποσύρθηκε, την ανάρτηση καταδίκασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο συντάκτης του έσπευσε να δηλώσει ότι απηχούσε προσωπικές του απόψεις και δεν είχε καμία σχέση με το επίσημο ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας είχε χαρακτηρίσει "αθλιότητες κλακαδόρων" τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook