Ζωή κατά Παυλόπουλου: Να κατατεθεί πρόταση μομφής

Βαριές κατηγορίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά του Νίκου Βούτση, του Νίκου Φίλη αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

zwi-kata-paulopoulou-na-katatethei-protasi-momfis
SHARE THIS
0
SHARES

Ευθείες βολές και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου -εκτός του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκο Φίλη- εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να κατατεθεί εναντίον του «πρόταση μομφής για λόγους λειτουργίας του πολιτεύματος». 

«Ο κ. Παυλόπουλος είχε συμπράξει με τους δανειστές από πριν. Ο κ. Παυλόπουλος παρενέβη στις διαδικασίες της Βουλής να εκδοθεί ΦΕΚ γαι τα προαπαιτούμενα και ήταν σε διαδικασίες με τους δανειστές για την αντισυνταγματική διάλυση της βουλής. Κατά την άποψή μου οι επιλογές του ΠτΔ εμπίπτουν στις διατάξεις που αφορούν στο πολίτευμα», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου παραδέχτηκε πως εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, επέμεινε ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός της είπε ή οικουμενική κυβέρνηση εθνικού σκοπού ή δικτατορία», ενώ εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά του Νίκου Βούτση, του Νίκου Φίλη αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.  

«Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας επέλεξαν αντί να διαπραγματευτούν το χρέος να το πληρώσει ο λαός. Με καταπλήσσει που μιλάμε για τις συνέπειες της μη αποπληρωμής και δεν μιλάμε όμως για τις καταστροφικές δολοφονικές συνέπειες πληρωμής του χρέους», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. 

«Αδιανόητο αυτό που μου είπε ο Τσίπρας το βράδυ της 9ης Ιουλίου για δικτατορία. ΟΤσίπρας ήταν σε πανικό. Ο Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία. Μας εξαπάτησε. Δεν διέγνωσα νωρίτερα την πραγματική του στόχευση».  

Αναφορικά με το δημοψήφισμα είπε πως «είναι φανερό ότι από την επομένη του δημοψηφίσματος ήταν μια δρομολογημένη πορεία για το ΝΑΙ» και πρόσθεσε πως «ο Τσίπρας πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και πως την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από την απόφαση του ΝΑΙ». «Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τον λαό πότε πούλησε την ιστορία.  Η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους ευρωπαίους», σημείωσε. 

Αναφορικά με τα όσα είπε ο κ. Βούτσης και όσα συνέβησαν στο γραφείο της τη 10η Ιουλίου είπε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα απο αυτά που λέει ο Βούτσης. Ενοχλητικό είναι ότι ένας Πρόεδρος της Βουλής έχει ιταμό ύφος εναντίον όχι της προκατόχου του αλλά μιας πολιτικής αντιπάλου. Είναι ακατάσχετη η ψευδολογία του Νίκου Βούτση. Οι Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος, Μπαλάφας εισέβαλαν στο γραφείο μου. Ο κ. Φίλης με απείλησε ευθέως ότι θα με τελειώσει και ας με διαψεύσει επωνύμως και όχι μέσω διαρροών. Ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβάιωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης. Στο όνομα της αριστεράς κάποιοι επέδειξαν χυδαία εξουσιομανία και αμοραλισμό». 

Για τα πορίσματα για το χρέος η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε: «Ο Ν. Βούτσης έχει κλειδώσει τα γραφεία όπου είναι τα πορίσματα. Ίσως και να τα κάψει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook