Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα ενημερωθείτε καταλλήλως για τα σχέδιά μου»

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφήνει μυστήριο σχετικά με το τι ετοιμάζει.

zwi-kwnstantopoulou-tha-enimerwtheite-katallilws-gia-ta-sxedia-mou
SHARE THIS
0
SHARES

H πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτήθηκε έπειτα από τη συνάντησή της με την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Με απάντηση γεμάτη μυστήριο άφησε τους δημοσιογράφους να αναρωτιούνται και να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα λεγόμενά της: «Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος».

Σχετικά με τα όσα συζήτησε με την Βασιλική Θάνου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό για τη συνδρομή της Βουλή σε ό,τι χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου», συμπλήρωσε, έχοντας ήδη εγκωμιάσει την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό ότι πρόκειται «για μια γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση για δικαιοσύνη ελευθερία και δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Μάλιστα, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η κυρία Θάνου είχε δώσει πολλές φορές το παρών σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook